Ezen hogyan tegyem túl magam?
Figyelt kérdés
25 éves fiú vagyok. kb 17 éves koromban, csináltam egy nagy hülyeséget. Felhivtam egy idős asszonyt akit nem ismertem és azzal csaptam be hogy egy hozzátartozója súlyos állapotban kórházba került de nem tudom ki az. Nem minősitő, rosszindulatú válaszokat kérnék, mert én magam és tisztában vagyok vele, hogy milyen csúnya dolog volt, de az akkori 17 éves észjárásom és a mostani az teljesen más, megváltoztam megkomolyodtam és nagyon bánom hogy csináltam kamaszkoromban ilyen dolgokat. Hogyan tegyem ezeken túl magam? Eltelt 8 év, ezt már visszacsinálni nem lehet... viszont megbánni igen. A mai észjárásommal eszembe sem jutna ilyeneket csinálni. Hogyan tegyem túl magam ezen? Köszönöm a válaszokat előre is!2016. júl. 16. 20:02
1/2 anonim válasza:
Bocsáss meg saját magadnak. Fogadd el hogy ilyen voltál 17 évesen.
2/2 anonim válasza:
Segíts rászoruló idős embereknek, így vezekelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!