Szerintetek ezért megérné beutalót kérni?
Az a helyzet h szociális szorongásaim vannak. Mindig is voltak, ez hol jobban hol kevésbe nyilvánult meg. Olyan igazi pánikrohamom csak nagyon ritkán volt (életemben 1-2szer), de mindig is féltem az emberektől és a velük való kommunikációtól. Ez alatt azt értem, hogy ha kilépek a komfortzónámból, bizonytalanabb a tartásom is meg minden, nem merek az emberek szemébe nézni, többször mondták már pl. h úgy nézek mint akit most engedtek ki Recskről. Ráadásul mostanság állandóan rossz kedvem van, vagy nincs életkedvem. Egy ismerősöm szerint konzultálnom kéne egy szakemberrel, de inkább pszichiáterrel, mint pszichológussal, mert egyrészt sokba kerül, másrészt érdemleges választ nem kapnék (pl. terápiára nem küldhet). A pszichiátria állítólag ingyenes lenne, viszont oda beutaló kell. A probléma az, hogy attól tartok h a háziorvosom nem fog beutalni, nekem meg alig van bátorságom ehhez az egészhez, aztán ha mégis nagy nehezen gyűjtenék rá lelkierőt, és nem sikerülne, megint évekig nem lenne életkedvem semmihez.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!