El lehet butulni a gyógyszerektől? Volt már valakivel ilyen?
Szorongásoldót szedek. Mióta szedem, úgy érzem minden értelmes gondolat eltűnt a fejemből. Egy hosszabb beszélgetésre nem tudok odafigyelni. Koncentrálni nehéz bármire is, hamar elszáll a figyelmem, tanulni szinte képtelenség.
A fél napot átalszom, a maradék időben próbálok olvasni, de 1 oldal után azt sem tudom mi van, filmet nézni is nehéz. Semmihez sincs kedvem és elbutulok.
A lakás csillog-villog, mert takarítás közben nem kell gondolkodni, csak csinálni. Nagyon idegesít a helyzet, a pszichiáter szerint várni kell, akkor jobb lesz.
Rettegek, hogy leépülök agyilag. Elvégeztem egy egyetemet, és oda az egész tudásom, azóta nem is tudtam még egy irodai munkát sem elvégezni, mert megerőltető. Most fizikai munkát keresek. Nem akarom így leélni az életemet.
A lelki békéd kellene megtalálnod, a problémáid megoldanod és szeretetteljes dolgokkal s célokkal körülvenni magad. Nekem ez a tapasztalatom.
Akkor dobhatnád a gyógyszereket és meggyógyulhatnál anélkül is.
19/F
Ez már a sokadik gyógyszer, azt mondta ha várok, ez mindenképpen hatni fog. Ha később sem hat, kérek másikat.
Vannak céljaim, de ilyen állapotban nem tudom megvalósítani őket. Ezért kezdtem pszichológushoz és pszichiáterhez, hogy meggyógyuljak, és normálisan tudjak élni.
Lamolep 3 hónapja + mellé tritticoo 1 hónapja, de van itthon xanax is.
2 hét múlva megyek pszichiáterhez, addig mindenképp szedni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!