Egy beszűkült tudatállapotú emberen hogyan lehet segíteni?
Figyelt kérdés
Tudjátok mi az a beszűkült tudatálapot, remélem.2016. júl. 6. 09:04
11/13 anonim válasza:
Kérdező, itt hiába vársz választ, nem ismerjük a részleteket.
13/13 anonim válasza:
"mindenki a saját szerencséjének a kovács" Nah ezt de nem szeretem, mert ez egy fa.szság. Minden attól függ hova szület és milyen genetikával, mennyire van szerencséd az életben. Te küzdhetsz ahogy akarsz, ha nem vagy jókor, jó helyen és nincsen szerencséd semmihez. Ha minden önmagunktól függne, nem volnának szegények, se betegek, és mindenki boldog lehetne, az élet nem erről szól, sajnos. Szép állom de nem így működik, ez egy lerázós duma. Olyan mint a "segíts magadon az Isten is megsegít". Ez is azt jelenti le vagy sz.arva old meg a gondod ahogy akarod. Dehát egy ilyen re.tek világban nem is várhat el semmit az ember az embertársaitól." Jujj nagyon igazad van!!!Mintha csak én írtam volna ezt!Sajnos a kérdésedre nem tudom a választ,én is segítségre szorulnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!