Mi lehet a bajom? (többi lent)
Figyelt kérdés
Folyton felidegesítem magam akár apróbb dolgokon,és ettől a pulzusom mindig nagyon magas lesz.Folyton fáj a fejem.Semmihez sincs kedvem,és nem szeretek társaságban lenni.Olyan érzésem van,mintha a barátaim kibeszélnének a hátam mögött.Olyan mintha nem tudnék szeretni...egyszerűen ideges leszek ha valamelyik családtagom a közelembe jön és beszélgetni próbál.Azon is folyton felkapom a vizet ha egy kisgyerek sír,mert megfájdul tőle a fejem.Olvastam már a depresszió tüneteiről meg töltöttem ki tesztet is,de nem vagyok benne biztos,hogy ez tényleg az...félek,hogyha csak úgy odaállítanék az orvoshoz ezzel,talán totál hülyének nézne...Csak az érdekel,hogy talán tényleg depressziós vagyok?Vagy ez normális ebben a korban?Mert ezt is sokan mondták már. 15/L2016. júl. 5. 14:21
1/3 anonim válasza:
Talán az orvos diagnozisa pontos lenne.
2/3 anonim válasza:
Lehet, hogy a tinédzserkori hangulatingadozás miatt van. Legjobb lenne ha naponta sportolnál valamit, az lenyugtat és egy jó barátnő, akivel kibeszélitek a dolgokat.
3/3 A kérdező kommentje:
Ez is az egyik problémám...a barátnőm már nem foglalkozik velem...az egyik ismerősöm mondta,hogy ő beszélt vele és csak azért volt velem,mert egyedül volt...mostanában folyton egy másik lánnyal van...nyáron meg nem igazán van alkalmam ismerkedni...ezért általában interneten ismerkedem
2016. júl. 5. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!