Mentális begeg vagyok? Hol talalálhatok online terapeutát?
Sziasztok 17/L vagyok. Csináltam pár tesztet a mentális egészségről és bipoláris betegség jött ki... Minden tünet van nálam is...
Nem tudok élvezni dolgokat már nincs kedvem ahhoz amihez régen volt. Szomorú vagyok, volt egy depressziós korszakom amikor vágtam is magam. Irritálnak sokszor az emberek és a halálon is
gondolkoztam... Erotomániám is van néha egy álomvilágba menekülök és azt képzelem hogy híres emberek szerelmesek belém... Tudtok esetleg segíteni? Beteg vagyok? Tanács? Hol találok ingyenes online konzultaciós lehetőséget? Köszi előre is!
Amit leírtál, az nem erotománia, ha elképzeled és az azt képzeld közt marha nagy a különbség. Gondolom eljátsszol a gondolattal, de valójában nem gondolod, hogy Hugh Jackman titkon szerelmes beléd. Ez a különbség.
A vagdosás lehet egy rossz megküzdési mechanizmus, gondolom voltak akkor problémák az életedben, a kedvetlenség, nyomott hangulat lehet depresszió, de szorongás is. Nem tudni pontosan, hogy ma a "bajod", online nem fog senki téged kikezelni. Ha szeretnél segítséget kérni menj el a körzeti pszichiáterhez, aki lehet hogy pszichológiai segítséget fog javasolni. Ezt a TB támogatja. esetleg örzeti családsegítő, nevelési tanácsadó, iskolai pszichológus megkeresése is javallott. Ezek mind ingyenes lehetőségek. Mindenesetre magadat ne diagnosztizáld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!