Valaki próbált már online pszichológust?
Figyelt kérdés
Ha igen, mennyire vált be, mennyire segített? Azért keresek online, mert külföldön élek és itt nincs lehetőségem magyar anyanyelvűhöz elmenni. Beszélem a nyelvet, de itt egy magánpszichológusnak horribilis ára van, azt nem tudnám megfizetni. A válaszokat előre is köszönöm. :)2016. ápr. 17. 12:47
1/2 anonim válasza:
Én próbáltam, kérdezz- felelek oldalon, de nem válaszolt. Ezért olyannak írtam, akiről tudom, hogy ő biztosan válaszol. Csak ő nem pszichológus, hanem pszichiáter. Többször is kérdeztem tőle, és sokszor segített a válasza, a tanácsa. Szóval egy-két dolgot meg lehet kérdezni online is, de ha komolyabb problémával küzdesz, amiben nem elég a tanács, hanem hosszabb terápiára lenne szükséged, pl. hogy valamit feldolgozz, akkor nem elég az online pszichológus. A terápiához az kell, hogy jobban megismerjen téged, személyesen is gyakran találkozzatok.
2/2 anonim válasza:
Igen, de azt tudni kell h online nem tudnak olyan szinten belelátni a problémádba.
Én kényszergondolatok miatt írtam egyszer eg pszichiáternek, hát olyan választ adott, hogy mentem a Dunának. Mondjuk amilyen állapotban voltam akkor, kb mindenfajta válasz rosszul sült volna el. Szóval az én tapasztalatom a netes szakemberekkel negatív, de nem kizárt, hogy te jól kijössz majd belőle :-)
28/N/ocd-s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!