Két hét alatt rászokhatok a xanax-ra, ha napi 1 0.25-öset szedek be?
Figyelt kérdés
2016. jún. 29. 14:43
1/5 A kérdező kommentje:
azt is két részletben teszem
2016. jún. 29. 14:49
2/5 anonim válasza:
Szerintem ez emberfuggo. Vannak embertipusok akik hajlamosak a fuggosegre. En pl 3 honapig szedtem frontint egy nehez idoszak miatt, megsem szoktam ra. Van, aki ennel kevesebb ido alatt is raszokik.
3/5 anonim válasza:
Én szerintem tuti hogy nem lehet rászokni két hét alatt ilyen alacsony napi dózisú frontinra. Én lassan négy éve szedek frontint de nem érzem magam függőnek naponta 3-4 darab 0.25 mg-set szedek de ha végleg abbahagynám kétlem hogy lenne megvonási tünetem. Néha előfordul hogy nem veszem be reggel mert nincs nálam gyógyszer csak délután veszem be de enyhe remegésen és idegességen na meg nyugtalanságon kívül nincs más problémám.
5/5 anonim válasza:
Nem a rászokással lesz a baj, hanem hatástalan lesz majd. Nem véletlenül van belőle feles 1-es és 2-es is, és napi háromszori szedése javasolt.Hosszú hónapokig vagy még tovább is fel szokták írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!