Ez mennyire normális?
Néha iskola helyett elmegyek a szomszédos erdőbe és sétálgatok, leülök egy kőre és bambulok magam elé. Multkor a hangyák viselkedését néztem, azt játszottam velük hogy próbára teszem őket hogyan bírják a gyűrődést, igen kínoztam őket. A gazokat fűzögettem, tépkedtem
Előfordult hogy üvegeket törtem szét
Csak úgy járkálok ide oda az erdőben, városban céltalanul 6 órán keresztül. Leülök néha bambulok és haladok tovább.
Sokszor biciklivel tekertem át másik városba és ott ültem le egy padra, megettem a kis szendvicsemet és körbetoltam a biciklimet a városban.
Egyszer 2-3 órán keresztül néztem magam elé és éreztem hogy sorvad az agyam.
Gyakran rámjön ez hogy inkább ezt csinálom. A nap végén meg elszégyenlem magam hogy mi a fenét csináltam én. Igazából az embereket kerülöm.
19/F
Ez valami probléma?
Hát igen.Egyrészt:ISKOLÁT KERÜLSZ
Mástészt:FURÁN VISELKEDSZ
Harmadrészt:EMBEREKET KERÜLSZ
Szerimtem minél előbb keress fel egy pcihológust.
Kérdés hogy ez mennyire gyakori. Elvesz-e időt a normális tevékenységektől. Mennyire befolyásol ez téged. Mennyire tudod megállni hogy ne tedd ezt. Hangyákat 3 éves koromban figyeltem és kinoztam.
Mióta van ez nálad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!