Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Aki antidepresszánst szed,...

Aki antidepresszánst szed, akár depresszióra, akár pánikra, meséljétek el, hogy jobban vagytok-e összességében és milyen volt a gyógyszer előtt?

Figyelt kérdés
Én pánikkal kezdtem kb 1 éve. Akkor cipralexet írtak, de olyan rosszul voltam tőle, hogy abbahagytam, mondván én nem fogok ilyen kábítószereket szedni. A pánikom hol jobb, hol rosszabb, de már közbe a depresszió is szépen bekúszott az életembe és pár hete konkrét halálvágyam van néha. Nagyon megijedtem,vissza szeretnék menni a dokihoz, de a gyógyszerek mellékhatásaitól is kb ugyanannyira félek a cipralex után, mint az ilyen mentális zavaroktól. Ráadásul hétfőtől péntekig, 0-24-be tök egyedül vagyok, mert a párom hetel. Másra meg nem tudok számítani, hogy megértsen,és mellettem legyen,ha épp netán rosszul vagyok a gyógyszertől.
2016. jún. 24. 12:13
1 2
 11/11 anonim válasza:
en szedtem sertalint de nem hasznalt mast mar nem is akarok kiprobalni szar mergek
2016. szept. 6. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!