Thalassa házról vélemény?
Minden infó érdekelne.
16 éves anorexiás borderlineos lany vagyok,kedden megyek felvételre...nagyon aggódom.
Aki tud róla valamit írjon legyszi!
Köszönöm előre is :)
Az a baj,hogy a SOTE is nekem max bentfekvősként jöhetne szóba,mert pécsi vagyok.
Az itteni klinika pszichiátriai osztályán mar voltam bentfekvősként 3 hetet,de ott csak még jobban tönkre tettek...
A pszichológusom es a pszichiáterem is egy kalap sz*r.
Ezt a családom is igy gondolja sajnos.
Es Pécsen más erre szakosodott pszichiáter nincs,mivel nem vállalnak borderlineos embereket mert túl "nehéz" eset...
Thalassa házat messzire kerüld el!
Csili vili minden, de amikor odamentem borderesként, hogy segítsenek rajtam, háromszor is elhajtottak kb 3 év alatt. SOTE talán megfelelő lehet, el is vállalhatnak, de én féltem oda bemenni mert félek nem tudom fizetni az alkalmanként hazautazást, nem mehetek dolgozni (munkanélküli vagyok de volt olyan hogy pont interjúra hívtak), valamint nem tudok kommunikálni a szeretteimmel
Budapesten tud valaki erre (borderline) szakosodott pszichológust ès pszichiátert ?
Elèrhető áron, mert nincsenek millióim .
Nem mind jó terapeuta, különleges tudású szakember szüksèges erre.
Anno anyámat felhívta a Nyírőben dolgozott nő, hogy "feladta a terápiát velem".
Anyám meg úgy fogta fel az egèszet, hogy a "pszichológusok is lemondtak róla".
Az pedig az ő szegènysègi bizonyítványa, hogy elvàllalt annak ellenére, hogy tudta milyen kórság gyötör .
Plusz annak ellenére, hogy nem volt erre szakosodva .
Ja, a jelenlegi pszichiáterem a Thalassa házba akár elküldeni .
Az itteni leírt tapasztalatok alapján harcolhatok azèrt is, hogy ne kerüljek oda be.
Azt mondta ha befekszem oda, akkor lecsökkenti a gyógyszereimet.
Micsoda kegyessèg ....
Vagy a Tündèrhegyre, de ott nem foglalkoznak velem, vagyis a problèmámmal .
Plusz olyan gyógyszereket akar "lenyomni a torkomon", amiknek súlyos mellèkhatásai vannak.
Ha babát vállalnèk, akkor rá nèzve is (pèldául bőrènek elkèkülèse).
60 kiló voltam a gyógyszerek szedèse előtt, 2009 környèkèn ; 93 kiló vagyok most .
Azt mondta a pszichiáterem, hogy a szedett gyógyszerek nem hízlalnak .
Ez olyan, mint anyám.
Átèlem a dolgot, tapasztalom, ő meg simán a kèpembe hazudik, hogy nem úgy van.
Plusz utána jártam, a szedett gyógyszerek hízàst okoznak, plusz szèdülèst, ami nálam szintèn fennáll.
Ő csak tagad egy jó nagyot ès legyint rá .
Mèg laborvizsgálat rá sem küld el, hogy kivizsgáljanak.
Sorszàmozva èrzem magam, kezemben a pszichiátriai kartonommal.
Szóval tud valaki jó, borderline ra szakosodott pszichiàtert ès pszichológust elèrhető áron, mert nem vagyok milliomos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!