Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Thalassa házról vélemény?

Thalassa házról vélemény?

Figyelt kérdés

Minden infó érdekelne.

16 éves anorexiás borderlineos lany vagyok,kedden megyek felvételre...nagyon aggódom.

Aki tud róla valamit írjon legyszi!

Köszönöm előre is :)

2016. jún. 16. 22:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
15%
Min aggódsz? Szakértői gárda, nem te vagy az első borderline, akit látnak.
2016. jún. 16. 23:15
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd el, mit írnak, hogyan dolgoznak: [link]

Jól teszed, hogy tájékozódsz, mert ez csökkenti az aggodalmat. Olvasd el a teljes honlapjukat.

Jó kezekben leszel, megnyugodhatsz.

(Az elsőnek: Ilyen lekezelő hangú válasz nem szokta megnyugtatni az embereket... Neked se esne jól, ha a számodra komoly aggodalmat okozó problémát félvállról venné az, akitől tanácsot kérsz.)

2016. jún. 17. 01:02
 3/19 anonim ***** válasza:
11%
A lekezelő hangvételt te képzelted bele.
2016. jún. 17. 16:24
 4/19 anonim válasza:
100%

Voltam ott pár hetet. Nekem nem vált be, de mindenki más, egy próbát mindenképp megér.

Én depresszióval, és gyógyszerfüggőséggel kerültem be. Sajnos kifogtam egy eléggé bunkó doktort. Nagyon zárkózott voltam akkor, és nem tudtam teljesen megnyílni a terápiákon, igy megkaptam azt, hogy ne maradjak a fekvő részlegen, járjak be naponta 110km-ről, oldjam meg ahogy tudom.

2016. jún. 17. 20:45
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi kérdező,hogy belekontárkodok,de tud arról valaki valamit,hány éves korig lehet oda menni? És úgy általában hány éves az átlag korosztály? Van kapcsolat az ott levők közt? Szobák egyszemélyesek? Mégegyszer elnézést kérdező,csak nekem is javasoltàk ezt a lehetősêget,de jelenleg nem tudom megoldani.
2016. jún. 17. 21:41
 6/19 A kérdező kommentje:

Utolsó,semmi probléma.

Hat en csak azt tudom,hogy már serdülőket is fogadnak.

Asszem 3-5 személyes szobák vannak.

A társaságot nem tudom,de mivel jóformán súlyos mentális beteg embereket fogadnak,gondolom nem egy osztálykirándulás feelingű hely.

2016. jún. 18. 10:58
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én voltam ott kb 3 hónapot, jól éreztem magam, a közösség eléggé vegyes volt. A bajom azt volt, hogy a terapeutám soha meg sem kérdezte tőlem, hogy érzem magam, még személyes beszélgetést is nehezen akart. A gondjaim nem változtak, de jó volt egy kicsit "kiruccani" oda. Igazából nem segített a thalassa ház.
2016. júl. 3. 16:41
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,na milyen? Tudtak/tudnak segíteni? Ha olvasod,és van kedved,írhatsz az élményeidről,szerintem sokakat érdekelne.
2016. júl. 3. 21:26
 9/19 A kérdező kommentje:

Nem mentem el végülis.

Nem vagyok jobban cseppet sem,de ott az evészavarral sz*rt sem tudnak kezdeni elmondásuk szerint,és nem maradhattam volna ha nincs erőm kapálni...

2016. júl. 4. 15:01
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: elvileg a sotén értenek hozzá

[link]

2016. júl. 4. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!