Nincsenek barátaim, de még haverjaim sem. Nincs meg minden okom a depresszióra?
merre laksz?
sajnos tudom, mit érzel.........:'(
írj privit, fölveszlek msn-en, tudom, mennyit számít, ha van valaki akibel beszélgethetsz:D
Szia!
Én teljesen áttudom érezni, hogy mit érzel, mert én is hasonlóképpen vagyok mint te.
Nekem van 2-3 barátom de csak suliban, ha pl szünet van akkor egyedül vok..tudom mennyire szar
engem se fogadtak be, igaz nekem még hozzátársul h szociális fóbia vok, de akkor is szar
igen vszinű h emiatt vagy depressziós, mert barátpk nélkül nagyon nehéz, nincs akivel megoszd gondjaid, meg hát csak azért mégis korodbéli emberekre vágysz
nekem amúgy 15-16 évesen nagyon sok barátom volt, teljesen jó volt minden, de amikor középsuliba kerültem és mindneki egyiskolából jött csak egy páran nem, na nagyon nehéz barátkozni, kb tisztára lenézznek meg minden, nálam eért is alakult ki szocfób
szóval nem tudom hogy mit tanácsoljak, azt mondanám a legszívesebben hogy próbálj meg ismerkedni és járj el olyan helyekre ahol lehet barátkozni, de igazából ezt így nem lehet erőltetve hogy na most akkor barátokat szerzek..
meg hát egyedül elmenni vhova az is rossz dolog
szóval nagyon sok sikert kívánok, kitartás, és egyszer megtalál majd a szerelem és lesznek barátaid is
de addig még nagyon sok van hátra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!