Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Felakasztottam magam, de egy...

Felakasztottam magam, de egy baratom ram nyitott, es "megmentett". Felemesztem magamat belulrol, csak szakember tudna segiteni, vagy magamanak kell megvaltoztatnom magam?

Figyelt kérdés

Ket napja este, egy bulin egy nagyon jo baratom kavart egy lannyal, aki nekem bejon. Tudta jol, es egesz este nyugtatgatott, h ne izguljak, nem lesz koztuk semmi, mert tisztel es nem akar megbantani. Megis megtette. En duhrohamot kaptam, tortem zuztam, es neki mentem a baratomnak. Nem az bant, hogy megtortent, hisz en biztattam is, hanem becsapva erzem magam, hogy ilyeneket mondott, es megis. Legalabb ne mondta volna. Masnap reggel, felakasztottam magam, de egy jo baratom ramnyitott es leszedett. Lelkiismeret furdalasom van, hogy latott kozben, de ennek ellenere nem tudom kiverni a gondolatot a fejembol, meg akarom tenni. De ezek utan mar nem merem. Nem tudok enni es szarul vagyok. Felrreertes ne essek, nem a lany miatt van ez az egesz. Ez csak hab a tortan. Normalis akarok lenni, mint a tobbi fiatal. Muszaj szakember, vagy valahogy meg tudom magam gyozni, hogy nem kellenek baratok es aggodni miattuk?

F/19

2016. jún. 16. 12:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
(#1: Mellesleg szerintem Carradine-t meggyilkolták, eléggé sántít a sztori.)
2016. jún. 16. 21:54
 12/13 anonim válasza:

Az élet -és most tudom, hogy nyálasan fog hangzani- de nagyon sok apró örömet rejt. Abban a korban vagy, amikor még normális a barátaidtól való függés (bár az olyat aki ezt teszi, nem igazán nevezhető barátnak) és a meggondolatlanság -viszont az öngyilkosság már túlzás! Ekkor jön képbe a családi háttér, depresszió, pánikbetegség mint indok...hidd el, megfelelő szakember mellett már sokkal könnyebb a dolog (tapasztalat). Az, hogy megmenekültél, vedd hihetetlen hálának a Sorstól -nem sok embernek adatik meg.

Pszichológust viszont mindenképp keress fel!

2016. júl. 4. 17:30
 13/13 A kérdező kommentje:
Egyelore csillapodtak bennem a dolgok, nem erzem surgosnek, de biztos vagyok benne, hogy meg fogom tenni valamikor. Annyira jo lehet.
2016. júl. 4. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!