Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet ez a betegség? Van...

Mi lehet ez a betegség? Van erre egyáltalán gyógymód?

Figyelt kérdés

Röviden: nincsenek gondolataim. Azt hittem, hogy egyedül vagyok ezzel a világon, de találtam ma egy fórumot, és ugyanezekkel a tünetekkel írnak emberek.

[link]

Egyszerűen nincsenek gondolataim, nem tudok az emberek szemébe nézni (ezt írta más is a fórumon), nem tudok beszélgetni emberekkel huzamosabb ideig. Kérlek segítsetek, mert nem bírok így tovább élni.

2016. jún. 5. 21:11
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Elég sokat ülök a gép előtt, sokszor leginkább ebbe menekülök. Az az igazság, hogy bulizni is eljárogatok minden héten, és amikor be vagyok piálva, akkor nagyjából rendbe vagyok, persze ugyanúgy megvan az a blank állapot. Én elvesztettem valakit aki számomra nagyon fontos volt, és a mai napig nem tudtam feldolgozni. Úgy érzem az egész ebből indult el, és sajnos idáig jutottam. Végigolvastam most egy rakás oldalt a témában, de igazi megoldást sehol nem írnak, nem tudnak. Én azért ilyen egyszerűen nem akarom feladni, hogy "ez van, ilyen vagyok".
2016. jún. 5. 23:56
 12/13 Ivan25 válasza:
Hasonló problémám van nekem is bár nem ugyan az mint amiről te írsz. Nálam ugy zajlik ez hogy van egy üres gondolat ami nem enged teret más gondolatoknak. Folyamatosan attól szorongok hogy nem tudok gondolkodni és csak ez lesz a fejemben. Nehéz megfogalmazni. Életem során harmadszor vagyok ebben az állapotban. Április eleje óta. Sokszor elviselhetetlennek érzem ezt és a hozzá párosuló szorongást. Nekem viszont az kifejezetten segít ha társaságba vagyok és emberekkel beszélgetek. Az eltereli erről a figyelmem egy időre.
2016. jún. 6. 14:36
 13/13 anonim válasza:

Szia!

Elküldenéd az email címed? Nekem is ez a gondom, hogy nincsenek gondolataim. Nálam ez már gyerekkorom óta fennáll, de 32 éves koromra lett elviselhetetlen. Szeretném veled tartani a kapcsolatot arra az esetre ha sikerülne valami megoldást találni!

2016. aug. 7. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!