Megbolondultam? Meg tudná valaki magyarázni, mert ez szerintem nem normális.
Ha azt mondod James Dean, akkor elnézem, hogy pszichopata vagy.
De ha bevágsz valami kortárs amerikai szrt, akkor megkérdőjelezem, hogy az ilyen gyerekek szülei miért nem figyelnek jobban a gyerekre.
Ha meg nem vagy gyerek, akkor keress fel egy szakembert.
Ja, hogy még él... akkor az első lehetőség, hogy James Dean lenne kizárt, ejnye hát.
Nem igazán volt hangulatom a szöveg 5 mondatától tovább olvasni, remélem nem sértődsz meg, de gondoltam, hogy valami ilyesmi lesz a folytatás. Ám most kiszúrtam, hogy "láthassam őt egy koncertjén"... akkor nem tudom, ki lehet az, de a másik két ponthoz még mindig szilárdan ragaszkodom.
James Deen, kedves válaszolók, mióta énekes?
Szerintem kérdező ez amolyan tinilány betegség. Nem tudom átérezni mi játszódhat le benned, de elég paradox. Nem kellene egy emberért ennyire fanatikusan odáig lenned: minden ember gyarló. Annak az embernek is vannak hibái, attól hogy híres, és a kamerákban nem látszik.
Próbálj visszajönni a valóságba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!