Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kevés empátia, fura érzelmek?

Kevés empátia, fura érzelmek?

Figyelt kérdés

22 éves férfi vagyok, nagyon régóta érzem azt magamban, hogy egyszerűen nem hatnak meg a dolgok, sokszor tettetnem kell az érzelmeim. Minden társaságban érzem, hogy máshogy viselkedek, leginkább úgy ahogy elvárják tőlem. Nem nyílok meg senkinek és nem is érzem a hiányát ennek. És megannyi más dolog van ami nem tudom, hogy szokványos-e(én úgy gondoltam/gondolom igen). Egy közeli ismerősöm nyitotta fel a szemem, hogy empatikusság és érzelem téren, fura vagyok, és ahogy átgondoltam az életem igaza lehet.

Kérdésem arra irányulna, hogy a kornak betudható-e ez, illetve arra, hogy ezt ki kell vizsgáltatni?

2016. jún. 3. 23:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Valszeg tapasztalatlanság miatt nem tudsz aterző lenni.

Mint pl a sem akinek soha nem fájt még semmije, őt sem hatna meg pl aki fejfájásra panaszkodik.max előhozza a szokásos megtanult etikettet.oldalra biccentett fejjel hallgatni probalni törődest mutato ilyen esetben szokasos tanacsot adni kesobb rakerdezni jobban van e stb

2016. jún. 3. 23:49
 2/5 anonim ***** válasza:
&az
2016. jún. 3. 23:50
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi, akkor valószínű mindenki hasonlóan van a dolgokkal ebben a korban?
2016. jún. 3. 23:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Inkább mindenkivel megesik hogy tőle távol áll adott panasz.

Pl a szomszéd panaszai rám se hatnak.es valszeg azert is tukmálhatnak vele hogy megnyiljak es rolam tudjanak infozni..

2016. jún. 4. 00:01
 5/5 Hannibal106 ***** válasza:

Mintha magamat olvanám.

Azért is mert én is 22 éves férfi vagyok, és mert én sem vagyok tisztában magammal. Elég zavaros, az érdeklődést, érzelmeket meg lehet játszani, csak képes legyél bírni, és megszokni magad.

Van akinél ez a fajta furaság ebben a korban egyáltalán nincs jelen, van akinél néha vagy csak helyenként és persze van ez is.

Ha zavar, vizsgáltasd ki, de akár megtanulhatod használni, az előnyödre fordítani.

2016. jún. 4. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!