Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha valaki gyerekkorától...

Ha valaki gyerekkorától alkatilag túlérzékeny, szorongó és felnőtt korára csak rosszabb lesz, akkor még meg lehet erősödni, vagy gyógyszereken fogok élni?

Figyelt kérdés
26 évesen oda jutottam, hogy szerintem extrémen szorongok és pánikbeteg vagyok. Az életem átlagosan stresszes. Meg lehet erősödni, vagy szépen befarcolok olyan 35-40 évesen?
2016. jún. 3. 10:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Sok mindent ki lehet próbálni de mindenkinek más jó. Van akinek bogyó-azok között is van ezerféke- pszichológus stb, nincs univerzális gyógymód tehát próbálkozni kell többfélével. Ezek az általános jótanácsok, hogy az okot keresd meg, oké, egyrészt sokszor a bánat se jön rá soha, elmész lógushoz, és vagy előjön valami vagy nem, lehet hogy évek múlva, de addig ? Keresni kell, dolgozni a problémán.
2016. jún. 4. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!