Szerintetek is így van? Úgy gondolom, h minden embernek van valami kattanása (ami miatt "furán" lehet/ne/ rá tekinteni, az emberek többsége elítél, furcsáll. ).
Igen, erre én is most kezdek rájönni, mindenkiben talál ilyet az ember,ha jobban megismeri.
Neked mi az? :D
"Mindenki másképpen hülye." (Géczy Gábor)
"Az emberek olyanok, amilyenek lenni tudnak." (Szepes Mária)
Igen, így van. Erőt ad mások hülyeségeinek elviseléséhez, ha tudod, hogy te is hülye vagy, és téged is el kell viselni a környezetednek.
Amerikában a gyógyszeripar már akkora biznisz hogy a doki garantáltan rádaggat valamit (pl gyerekre az ADHD-t, autizmust) csakhogy vegyél rá gyógyszert.
Amúgy mindenkinek van valami hülyesége amiért mások kinéznék, én pl 14 éves koromig szoptam az ujjam, imádom a patkányokat és utálom a legtöbb embert.
Köszi a válaszokat!
Nekem? Hú, nekem elég sok van...Túlzottan toleráns vagyok és vonzódom az abnormalitáshoz. Főként a drogosokhoz (főleg heroinisták), AIDS-esekhez és a komoly mentális, valamint táplálkozási zavarosokhoz (főleg anorexia). Nyugdíjasként segítő jellegű munkát szeretnék végezni. De az még odébb lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!