Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lehet a fájdalmat nem kínnak...

Lehet a fájdalmat nem kínnak tekinteni?

Figyelt kérdés

Nem szeretem, mikor valami már nagyon fáj, vagy régóta, már szenvedek, vagy valami, hanem volt már, mikor pl. megfeszült az ujjam, vagy valaki megszorította, és fájt, de nem úgy, hogy ez nem jó, hanem végül is "jó" érzés volt, hogy feszül az ujjam.

Ban olyan, hogy fáj valami, de mégsem szenvedés, hanem csak egy "érzés"?

2011. ápr. 29. 15:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy másra gondolsz, de én most pl. hogy babát várok, sokszor érzem,hogy eléggé fáj a derekam, néha a hasam. Na pl. ezt nem élem meg kínnak, pedig van, amikor két napon keresztül is eléggé fáj a derekam, már feküdni se jó!

Szóval ezek a fájdalmak, nekem nem kínok!

2011. ápr. 29. 15:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen volt a piercingjeim belövése. Fájt, de élveztem a folyamatot nagyon. Az a lényeg, hogy van-e valami célja a fájdalomnak.
2011. ápr. 29. 15:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Valahogy úgy tudom értelmezni, amit írsz, mint az ujjak kiroppantása. Rengetegen csinálják, én is, meg kicsit fáj is, de közben áh, de jó:)
2011. ápr. 29. 15:51
 4/5 anonim ***** válasza:

nyáron, éjjel egy szúnyogcsípés körömmel megixelése,fáj, de, még mindig jobb érzés, mint az őrült viszketés.

léegalábbis nekem:)

2011. ápr. 29. 16:45
 5/5 anonim ***** válasza:

lehet,hogy bután fog hangzani, de mielőtt elkezdődik a menstruációm, elég erős görcsöm van 2-3 órával előtte. viszont így tudom,hogy időben meg fog jönni,és nem tekintem kínnak,hanem nagyon is örülök neki,hiszen ha megjön,azt jelenti,hogy egészséges vagyok. :)

vagy pl.amikor két éve kihúzták a fogam, éreztem fájdalmat az érzéstelenítés ellenére,de ezzel együtt megkönnyebbültem,mert tudtam,hogy nem lesz ott a rossz fogam. :)

2011. ápr. 30. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!