A szagtól is simán betépek? Miért?
Figyelt kérdés
Az alkohollal is az a helyzet, hogy 5 nagyobb korty után már tekeredem, konkrétan megárt. A fű pedig sajnos manapság a mai pubokban, klubbokban elkerülhetetlen kedélyfokozó. Pesten élek, és aggódom szórakozóhelyekre kimenni bulizni. Kínos, főleg ha hívnak, mert a múltkor is egy fél óra tartózkodás után egy klubban rosszul éreztem magam. Éreztem, hogy az a fű. Rám pl. nagyon rosszul hat, alapvetően gyenge az idegrendszerem. Mit tegyek? Van rá vélhetőleg megoldás? Köszi a válaszokat!2016. máj. 30. 17:37
1/4 anonim válasza:
Egyszer volt valami kísérlet, hogy embereknek azt mondták alkoholmentes italokra, hogy alkoholosok. Aztán a kontroll csoport alkoholt kapott, a teszt csoport meg alkohol mentes italt. Mindenki részegnek tűnt, a megfelelő mennyiségű elfogyasztott ital után. Persze elméletileg akik nem ittak alkoholt nem lehettek részegek, de pont úgy viselkedtek. Gondolom, hogy ahogy pszihésen ők is be tudtak rúgni, te is reagálsz a fűre.
Szóval, ha tényleg ez a helyzet, akkor sok mindent nem lehet tenni. Ha más áll a háttérben, akkor lehet, hogy van megoldás. Én nem szoktam olyan helyre menni, ahol füveznek (vagy ritkán).
2/4 A kérdező kommentje:
De akkor elég nagy f osban vagyok, ha ez tudatalatt működik. Én is kerülném, de ez manapság lehetetlent, a fű gyakoribb lassan mint a dohány.
2016. máj. 30. 22:35
3/4 anonim válasza:
Nem kell olyan szórakozó helyekre járni ahol drogoznak..
4/4 A kérdező kommentje:
Ezt nehéz elkerülni. Manapság mindenhol füveznek.
2016. máj. 31. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!