Érdemes pszichológushoz járni?
Nem látom sok értelmét. Oké, hogy vannak problémáim, de heti 1 beszélgetés miben segít? Sosem értettem meg.
Nektek mi a véleményenek a pszichológusokról?
Ha a pszichológus kiképzett terapeuta, nem egyszerűen beszélget, hanem gyógyító módszereket, eljárásokat alkalmaz (KIP, ego-state, regresszió, Bradshow, Rossi, stb.)
A YouTube-on, az "Út a nyugalomhoz, a lelki egészséghez" című sorozatban hallhatsz ezekről előadásokat.
Nehogy elmenj!! Nekem rengeteg gondom van, de tudom ha elmennék bezárnának, mert ön és közveszélyes is vagyok.. NE MENJ EL, MERT NEM SEGÍTENE HIDD EL! TÖbbet akar ártani neked.. Jobb, ha magad oldod meg..
17F
Igaz. Nehogy elmenj, csak pénz és idő.
Nekem is torzult a személyiségem, nem minősülök normálisnak, de akkor sem hagyom hogy kiszipolyozzanak. Legyél erős és leleményes, idővel megoldódnak a problémák vagy hozzászoksz. :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!