Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vissza eshettem?

Vissza eshettem?

Figyelt kérdés
Régebben is sok rossz történt velem rossz szülők gúnyolódások lelki teher bántalmazás és 2 megerőszakolás.. 13éves korom óta vágdostam magam kb 1 éve abba hagytam de megint nagyon sok minden zúdult rám és úgy érzem vissza esek a depresszióba.. Lehetséges ez?
2016. máj. 27. 10:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Most ha azt mondom lehetséges, okosabb lettél?

Nem.

Ennyi infóból még egy pszichológus is csak annyit tud mondani hogy lehetséges, mert hogy minden lehetséges ugyebár...

2016. máj. 27. 11:05
 2/5 A kérdező kommentje:
a pszichologus semmire sem jó :)
2016. máj. 27. 11:06
 3/5 anonim ***** válasza:
A pszichoogus igenis jó, csak nem úgy "müködik", ahogy a legtöbben elképzelik. Ugyanis nem "megmondja", mit csinálj, hanem segít, hogy te taáld ki, mi a megoldás a helyzetedre és ebben segít, hogy megtaláld a saját utadat!
2016. máj. 27. 11:25
 4/5 anonim ***** válasza:
8%
a pszcihookos csak a pénztárcádat lesi! az hogy neked mi a bánatod az senkit nem érdekel
2016. máj. 27. 11:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Arról a két megerőszakolásról és a bántalmazásokról tudnál mesélni kicsit bővebben? Mikor, ki volt?stb. akár privátban is
2016. máj. 27. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!