Szerintetek léteznek ilyen mentalitású emberek?
Azon gondolkodtam a napokban, hogy tegyük fel születik egy fiú. Ő lánynak vallja magát... (Ilyen tudom, hogy van.) de csavarjunk rajta még egyet. Szóval lánynak vallja magát, és egyben leszbikus is.
Mindent összegezve adott egy fiú, aki belülről lány, de mégis a lányokat szereti. :D
Ilyen létezhet?
Szerintem vam ilyen:D
The L world filmben van is egy ilyen.
Bocsi, nem kötözködni szeretnék, nyilván nehéz feltenni egy ilyen kérdést, de az, hogy kinek mi a nemi identitása, szexuális orientációja vagy milyen romantikus az nem egyenlő a mentalitásával szerintem.
A kérdésre válaszolva pedig, igen léteznek ilyen emberek. Attól, hogy valaki transznemű még lehet homoszexuális, így léteznek transzleszbikus nők és transzmeleg férfiak is. Sőt olyan is előfordulhat, hogy valaki heteroromantikus, de biszexuális, azaz mindkét nemmel szívesen létesít(het) szexuális kapcsolatot, de csak ellenkező nemű iránt érez szerelmet. Illetve ennél bonyolultabb dolgok is előfordulhatnak, ezen az oldalon elég sok dologról találsz információt, ha mélyebben érdekel a téma: [link]
Fú hát ez máris több volt, mint amire kíváncsi voltam. :D
Őszintén szólva a téma hála Istennek nem érint, így nem is nagyon foglalkoztat. :D Pusztán kíváncsi voltam, hogy akad-e valaki a 7.000.000.000 ember közül, akinek ilyesmi problémája van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!