Ha jarok pszihiaterhez es gyogyszeres kezeles alatt allok es egyszer csak soha tobbet nem mennek, akkor keresnenek?
Figyelt kérdés
enyhe depressziora kaptam kedelyjavito gyogyszert sertalin sandozt, szoval nem vagyok kozveszelyes. am ez a szar nem is hasznal szoval en ezt szep lassan le fogom tenni magamtol2016. máj. 22. 15:06
11/12 homo ludensz válasza:
Kedves kérdező
Aki depressziós vagy hasonló viselkedési problémákkal küzd annak a jelentős hányadának nincs is betegségtudata.
Amikor valaki bekerül a pszichiátriára az első kérdés az hogy önként jött vagy hozták?
Gondolom ebből már sejtheted hogy aki kezelni fogja az másként áll hozzá a pácienshez. Csak leírtam hogy mi a menete és nyugodtan le 0% hatsz.
12/12 A kérdező kommentje:
magyarul nem fognak keresni, akkor ok
2016. máj. 28. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!