Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha jarok pszihiaterhez es...

Ha jarok pszihiaterhez es gyogyszeres kezeles alatt allok es egyszer csak soha tobbet nem mennek, akkor keresnenek?

Figyelt kérdés
enyhe depressziora kaptam kedelyjavito gyogyszert sertalin sandozt, szoval nem vagyok kozveszelyes. am ez a szar nem is hasznal szoval en ezt szep lassan le fogom tenni magamtol

2016. máj. 22. 15:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
34%
nekik csak a pénzed kell, de nem kötelezhetnek rá, hogy menj
2016. máj. 22. 15:09
 2/12 anonim ***** válasza:
Ne tedd le magadtól, mert megvonási tüneteket okoz, a rossz közérzeted viszont nem fog elmúlni, hanem menj vissza az orvoshoz, mondd el, hogy nem lettél jobban, és kérj új gyógyszert. Van akinek csak a sokadik jön be.
2016. máj. 22. 15:10
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ne szedj semmilyen gyógyszert, nem használ csak árt. Csak te magad tudsz segíteni magadon, semmilyen gyógyszer nem fog.
2016. máj. 22. 15:19
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem keresnének. Jól teszed, hosszú távon szétcseszi az egészséged a gyógyszer, nem ez a megoldás. Inkább törj ki a komfortzónádból, ezerszer jobban segít, mint bármilyen gyógyszer.
2016. máj. 22. 15:20
 5/12 A kérdező kommentje:
penzem biztos nem kell neki mivel ez tb s igy ingyen van, ha szepen fokozatosan hagyom abba nem azonnal nem hiszem h baj lesz belole, am igazatok van pont azert nem akarok mar menni h engem ne tomjenek ilyen szarokal, szerencsere csak fel evig szedtem most meg lebirom rakni, mellesleg szart se er ugyse, vhogy megoldom az eletem en magam ha meg nem igy jartam
2016. máj. 22. 15:27
 6/12 anonim ***** válasza:
A pszichiáter kap jutalékot azokból a gyógyszerekből, amiket neked felír. Sajnos van sok pszichiáter aki nem is akarja, hogy leszokj, pont emiatt, de amúgy ha nem szedsz olyan sokat, nyugodtan magadtól is letudsz szokni, én is ezt tettem.
2016. máj. 22. 15:31
 7/12 anonim ***** válasza:
a rászokást úgy kell elképzelni, hogy némelyik gyógyszer kiüt annyira, hogy már nem lesz fizikai tüneted pl gyomorgörcs, ettől folytatod a rossz dolgokat pl szerencsejáték, gépezés, hülyeségken agyalás vagy bármi, aztán visszajön a gyomorgörcs, még többet fogsz beszedni és így tovább
2016. máj. 22. 15:38
 8/12 anonim ***** válasza:
De miért szedted fél évig, ha nem hatott? 1 hónap után észre lehet venni, hogy jó-e vagy nem, szólsz és írnak fel másikat, ami jó.
2016. máj. 23. 05:32
 9/12 homo ludensz ***** válasza:

Szerintem egyszer vagy kétszer rád telefonálnának hogy miért nem jelentél meg főként ha időpontot kaptál. A probléma ott van hogy ha mégis rákényszerülnél a területileg illetés pszichiátriai rendelőt felkeresni akkor azt mondanák hogy most jöttél mert problémád van de nem veszed komolyan a kezelést.

Nem szaladgálnak utánad de lehet hogy azt mondják feküdj be a kórház pszichiátriájára. Ott meg elveszik a személyidet és a gyógyszerüket is előttük nyeled le mivel ellenőrzik.

2016. máj. 24. 08:08
 10/12 A kérdező kommentje:
nem fekszek en be sehova, meg mi az hogy elveszik a szemelyim? szabad ember vok azt teszek amit akarok nem kotelezo befekudnom sehova nem vok kozveszelyes
2016. máj. 24. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!