Végül mi volt az az ok, ami miatt abbahagytátok, és hogy hány évesek voltatok, amikor elkezdtétek és amikor abbahagytátok. (csak kíváncsiság, érdekel a háttértörténete, hogy mi váltja ki ezt a dolgot.)
2016. máj. 22. 13:51
1/10 anonim válasza:
Nekem a 13 éves szobatársam néha vagdossa magát (próbálom leállítani) sok családi és egészségügyi problémája van, azt nem tudom kortársai, hogy viselkednek vele, de sok stressz éri...
2016. máj. 22. 13:54
2/10 anonim válasza:
Én ütöttem magam, de már fojtogatom.. Az okát nem szeretném leírni, mert nem hinném, hogy bárkit is érdekel.. És szerintem soha nem fogok leállni vele..
17F
2016. máj. 22. 13:54
3/10 anonim válasza:
És ez a téma,hogy jön a tini párkapcsolatokhoz??😳:D
2016. máj. 22. 14:02
4/10 anonim válasza:
Én 21 voltam és párkapcsolati, családi és egyéb gondok miatt..
2016. máj. 22. 14:06
5/10 anonim válasza:
Gondolom úgy jön hogy egy lány/fiú miatt vagdossa.
Nekem egyik legjobb barátom vágott bele a kezébe régen egy lány miatt, talán 16-7 volt. Meg véresre ütötte a kezét. De összességében azért csinálta mert már sokadik lány volt az... A lényeg a lényeg, hogy azután megismerte azt a lányt akivel összeillenek és azóta már meg se fordult a fejében. És belátta hogy nem kellett volna sose csinálnia. Szóval te se csináld, nem éri meg.
2016. máj. 22. 14:09
6/10 anonim válasza:
Sose jutok el odáig hogy vagdossam magam..pedig sokszor úgy érzem hogy könnyebb lenne.
2016. máj. 22. 14:20
7/10 anonim válasza:
Nekem a volt barátnőm vágdosta magát, aztán egyszer begyógyszerezte magát mellé és kicsit durvábban... Meghalt...
2016. máj. 22. 14:20
8/10 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, milyen témához illene, ezért tettem az egyéb kérdésekbe :D
Nem azért kérdeztem, mert én is csinálom, csak érdekelnek a saját tapasztalatok. Tényleg nem éri meg
2016. máj. 22. 14:27
9/10 anonim válasza:
Én mai napig szoktam néha, ha érdekel hogy miért vagy mit érzek olyankor akkor írj, nyilvánosan nem szívesen beszélek róla
2016. máj. 22. 14:35
10/10 anonim válasza:
13 évesen is vagdostam magam, aztán abbahagytam 18 éves koromig. Akkor jött egy olyan időszak, hogy jobban éreztem magam a vagdosástól, csak bevittek kórházba, és rohadtul nem akarok újra zárt osztályon vagy bármilyen pszichiátriai helyen kikötni, ezért inkább nem csinálom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!