Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt olyan, aki régebben...

Van itt olyan, aki régebben vagdosta magát?

Figyelt kérdés
Végül mi volt az az ok, ami miatt abbahagytátok, és hogy hány évesek voltatok, amikor elkezdtétek és amikor abbahagytátok. (csak kíváncsiság, érdekel a háttértörténete, hogy mi váltja ki ezt a dolgot.)
2016. máj. 22. 13:51
 1/10 anonim válasza:
Nekem a 13 éves szobatársam néha vagdossa magát (próbálom leállítani) sok családi és egészségügyi problémája van, azt nem tudom kortársai, hogy viselkednek vele, de sok stressz éri...
2016. máj. 22. 13:54
 2/10 anonim ***** válasza:
67%

Én ütöttem magam, de már fojtogatom.. Az okát nem szeretném leírni, mert nem hinném, hogy bárkit is érdekel.. És szerintem soha nem fogok leállni vele..

17F

2016. máj. 22. 13:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
És ez a téma,hogy jön a tini párkapcsolatokhoz??😳:D
2016. máj. 22. 14:02
 4/10 anonim válasza:
Én 21 voltam és párkapcsolati, családi és egyéb gondok miatt..
2016. máj. 22. 14:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom úgy jön hogy egy lány/fiú miatt vagdossa.

Nekem egyik legjobb barátom vágott bele a kezébe régen egy lány miatt, talán 16-7 volt. Meg véresre ütötte a kezét. De összességében azért csinálta mert már sokadik lány volt az... A lényeg a lényeg, hogy azután megismerte azt a lányt akivel összeillenek és azóta már meg se fordult a fejében. És belátta hogy nem kellett volna sose csinálnia. Szóval te se csináld, nem éri meg.

2016. máj. 22. 14:09
 6/10 anonim válasza:
Sose jutok el odáig hogy vagdossam magam..pedig sokszor úgy érzem hogy könnyebb lenne.
2016. máj. 22. 14:20
 7/10 anonim válasza:
Nekem a volt barátnőm vágdosta magát, aztán egyszer begyógyszerezte magát mellé és kicsit durvábban... Meghalt...
2016. máj. 22. 14:20
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem tudtam, milyen témához illene, ezért tettem az egyéb kérdésekbe :D

Nem azért kérdeztem, mert én is csinálom, csak érdekelnek a saját tapasztalatok. Tényleg nem éri meg

2016. máj. 22. 14:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Én mai napig szoktam néha, ha érdekel hogy miért vagy mit érzek olyankor akkor írj, nyilvánosan nem szívesen beszélek róla
2016. máj. 22. 14:35
 10/10 anonim ***** válasza:
13 évesen is vagdostam magam, aztán abbahagytam 18 éves koromig. Akkor jött egy olyan időszak, hogy jobban éreztem magam a vagdosástól, csak bevittek kórházba, és rohadtul nem akarok újra zárt osztályon vagy bármilyen pszichiátriai helyen kikötni, ezért inkább nem csinálom.
2016. máj. 22. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!