Miért olyan furcsa az élet?
Figyelt kérdés
Mármint túl régóta vagyok befele fordulva és a kinti világ olyan mintha álom lenne, nincs semmilyen mentális betegségem, visszalehet ehez szokni? Igazság szerint nagyon bánom hogy kiskoromba inkább a videojátékot és a PC-t választottam :( ha tudnám mindent másképp csináltam volna, rájöttem idővel az sokkal nagyobb örömet tud okozni akár egy nevetés, mintha kijátszanék 100 db videojátékot, vagy ha csak vagyok Facebookon.2016. máj. 21. 11:39
1/2 anonim válasza:
Vissza lehet szokni az az ember termeszetes kozege.
2/2 anonim válasza:
Attól függ, ki, honnan nézi: furcsa az élet vagy én vagyok "furcsa" az életben.
Én is hasonló voltam, mint te. Aztán rájöttem vagy maradok befelé fordulva, barátok nélkül és elhiszem, hogy mások és más tevékenységek nem okoznak örömöt vagy kevésbé jobbak vagy nem érdekelnek
vagy
kinyitok a világ felé és alkalmazkodom jobban, még akkor is, ha ehhez nincs kedvem, nincs hangulatom, nincsenek lehetőségek.
A másodikat választottam. Megkerestem a lehetőségeimet, felhagytam az önsajnálatommal és közben beiratkoztam életem első OKJ-s sulijába, ami tevékenységre "kényszerített" másképpen, a korábbiakhoz képest, levizsgáztam és emberek között dolgozom.
Arra is rájöttem, egedül én voltam önmagamnak a gátló tényező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!