Szerintetek játékfüggő vagyok?
Figyelt kérdés
A sokak által ismert dota2-vel játszom napi kb 8órát. Felkelek és már is megyek játszani,és csak akkor állok meg mikor már nagyon kell vc-znem. És ezt a folyamatos játékot megunom de valamiért nem lépek ki mert mindig arra gondolok hogy kipróbálhatnék egy új karaktert stb... Ha kilépek akkor is azon jár az eszem hogyan lehetnék jobb vagy hogy mi lenne a jobb item build. Nagyon aggódok emiatt.2016. máj. 15. 11:16
11/14 anonim válasza:
10: De ez akkor is nagyon egyoldalú elfoglaltság. Csinálhatnál sokminden mást is, ha már ennyi szabad időd van. Olvasás, nyelvtanulás, ami érdekel. Én ezeket tenném, ha lenne időm :)
12/14 A kérdező kommentje:
Nehezen találok olyan könyvet ami érdekelne mert amikor olyan "olvasós" kedvem volt kb 100/1 könyv volt ami tetszett.Nyelvtanulás a jobb ötlet viszont angol nyelv az jól megy mivel négyes ötös vagyok belőle bár ugye a játék miatt rontottam hármasra:/ egyébként köszi az ötleteket.
2016. máj. 16. 21:06
13/14 anonim válasza:
Az olvasás csak ötlet volt. Nyilván mindenki mást szeret csinálni.
Szerintem már abból is látszik, hogy gáz van a játékkal, hogy rontottál miatta.
14/14 anonim válasza:
..... játék miatt rontottál a tanulmányaidon, akkor ez függőség, mert kihat másra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!