Munkaorvosnál titkoljam el, hogy bipoláris zavarom van?
Pedig el kell mondni, mert ha utólag derül ki akkor komolyan megüthetitek mindketten a bokátokat.
Rengeteg munkakör van amit így is be lehet tölteni, de van olyan amit nem és ha ez ott derül ki, az nem veszélytelen.
A munkaorvosnak tudnia kell róla, a főnöködnek már nem.
Tudtam vele iskolába járni, igaz voltak nehéz időszakok, volt hogy nem tudtam bemenni. De akkor még nem volt gyógyszerem, most már az is van.
Emiatt lehetek alkalmatlan? Ha az leszek, akkor kb sehova sem vesznek fel ilyen bajjal?
Emiatt nem vagy alkalmatlan, csak nem árt ha tudnak róla, mert a gyógyszerek miatt sem mindegy (pl nem biztos, hogy kaphatsz olyan munkát ahol vezetni kell stb).
Én eü sulit végeztem és volt osztálytársam aki epilepsziás, rendszeresen gyógyszert szedett. Gond nélkül kaphatott munkát, csak műtőbe nem mehet és nem dolgozhat egyedül műszakban, ennyi.
Szóval csak ilyen apró dolgokra kell gondolni. Nem fognak eltiltani a munkától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!