Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez mi? Már mindenre gondolok

Ez mi? Már mindenre gondolok

Figyelt kérdés

Kisgyerekkorom óta van, hogy látok dolgolat, vagy hogy pl sikoltásokat hallok...volt képzeletbeli barátom is...volt olyan, hogy a híradóban hallottam, hogy megöltek valakit, de én nem akartam, hogy ő többé ne létezzen és elkezdtem vele "beszélgetni" pedig nem is ismertem sosem és már nem is élt!! Olyan volt, mintha tényleg beszélgetnék vele és mosolygott rám meg minden..! A nagymamámat is még kicsi koromban megölték és még mindig kikérem a véleményét sok dologról, de ez lehetetlen mert már nem él de mégis érzem a jelenlétét (nem hiszek a szellemekben)

És mindig csak jót akarnak nekem a halottak is de valahogy rossz érzésem van ettől

Durva hangulatingadozásaim vannak, néha a semmin nevetek órákig aztán meg napokig életkedvem sincs

Remegek, nagyon sokszor fáj a fejem (ezért is zavar a dolog)

Nagyon hamar ideges leszek és olyankor simán kinyírnék egy csomó embert de néhány perc múlva lenyugszok

Már félek magamtól!!!

De alapból meg átlagos vagyok, életcélokkal, vallással, barátokkal stb.

Mi bajom lehet??!(skizofrénia kizárva mert ők nem tudják magukról, hogy nem normálisak)

2016. máj. 12. 16:43
 1/3 A kérdező kommentje:
*dolgokat
2016. máj. 12. 16:45
 2/3 Szofi51 válasza:
Menj el pszichológushoz mindenképp!!
2016. máj. 12. 18:46
 3/3 anonim válasza:
A legfontosabb, hogy a realitásérzetedet soha ne veszítsd el! Ha összeroppansz, beletörődsz a saját, nem létező őrültségedbe, tényleg beleőrülhetsz ebbe az ellentmondásba. Stabil elme, de tényleg, keress egy pszichiátert. Legalábbis szerintem, gondolom, az lenne jó.
2016. máj. 14. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!