Szed vagy szedett valaki Cipralexet?
Nővérem 29 éves és pánikbeteg plusz még kényszergondolatai is vannak. És most a pszichiátere megemelte a Cipralex adagját napi 3 szemre,amit min. egy évig kell majd szednie.
Én személy szerint félek az ilyen gyógyszerektől,de szegénykémnek az életét eléggé megkeserítik ezek a betegségek.
Ha van valaki aki huzamosabb ideje szedi vagy szedte,kérem írja meg milyen tapasztalatai vannak!
Előre is köszönöm!
Szia!
Sajnos ez egy nagyon kellemetlen betegség. Feltétlenül kell valaki, aki segít neki. Ellenőrizni, hogy bevegye a gyógyszerét, és az mindíg legyen otthon tartalékban. Ugyanugy a nyugtatóját is. Minden nap, azonos időben. A mentális beteg, hajlamos elfeledkezni róla, ha kicsit jobban van. Ha van kedve levelezni, írhat nekem. Én kigyógyult pánikos vagyok. Szívesen segítek, ha tudok.
Sziasztok!
24 éves vagyok és 17 éves korom óta pánikbeteg:(( 2 éve kezdtem el foglalkozni komolyabban mert addig ugy voltam vele, tul fiatal vagyok ahhoz hogy dokikhoz menjek és gyógyszereket szedjek. Sajna elhatalmasodott feledtem a betegség és elkezdett kelleni gyógyszert szedni ami a Cipralex volt és a Frontin! Hát az a véleményem, nagyon jó gyógyszer! Idő kellett hogy hasson az igaz, 1 hónap is kb. , de utánna olyan volt, mint akinek semmi baja nem volt! De addig, húúú semmi életkedvem nem volt, hangulatváltozások, rohamok, sírógörcsök, stb. szóval teljesen kivoltam! Jol lettem tőle, és 10 hónapra rá hirtelen le is tettem! Amit NEM KELLETT VOLNA!!! Ugyanis jól éreztem magam és az van a papirra irva hogy még 6 hónapig kellett volna szednem. Hát vissza is jöttek a rohamok, a rossz közérzet, az életundor, a melóba sem tudtam bejárni, csak össze vissza, hol jól éreztem magam , hol nem. Most 2 napja megint elkezdtem szedni, dehát kijöttek a mellékhatásai, ma sem tudtam bemenni melózni!
Remegés, szorongás, sírógörcsök, rohamok, szörnyű!! De remélem megint hamar elmúlik, még benem áll a gyógyszer!
Hát neked is sok szerencsét hozzá, remélem sikerül!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!