Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szedett már valaki cipralexet...

Szedett már valaki cipralexet reduktillal? Milyen mellék hatása van a két szernek együtt?

Figyelt kérdés
2008. nov. 29. 17:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Felmehet a vernyomasod ugy,hogy osszeesel az utcan.
2008. nov. 29. 20:24
 2/8 anonim ***** válasza:
56%
A Reductiltól mindened károsodhat,ha kevered akkor majd nézhetsz!
2008. nov. 29. 23:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Szedtétek már vagy csak hallottatok róla? Mit jelent hogy mindenem károsítja?
2008. nov. 30. 11:03
 4/8 anonim ***** válasza:
26%
Szív,magas vérnyomás,máj...mindent tönkre tesz.Szedtem.
2008. nov. 30. 20:51
 5/8 anonim ***** válasza:
szerintem eggyütt ne szedd,de a Reduktilt szedem és semmi mellékhatást nem érzek,kivéve,hogy nem vagyok éhes,de ez volt a célom.Az előző válaszolótól ÉN kérdezném,miben nyilvánultak meg nála a negatív mellékhatások?Ezt is írja le,ne csak rémiszgessen!
2008. dec. 3. 11:40
 6/8 anonim ***** válasza:
4 nap után 190 lett a vérnyomásom,nem kaptam levegőt,pulzus megugrott és összeestem.Mivel ez orvosi felügyelett mellett szedhető,rögtön kivizsgáltak és kiderült,hogy a Reductiltól volt.Nem mindenkinek reagál jól a szervezete ezekre a gyógyszerekre.Én így jártam.De abban a 4 napban valóban nem voltam éhes!
2008. dec. 3. 12:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Minden szervezet maskepp reagal kulombozo gyogyszerekre.Nem biztos hogy a kerdezo ugyanugy jar mint en,nem remisztgetni akarom,de van egy jo par forum is errol a gyogyszerrol.En irtam a vernyomast es az osszeesest.Annyira szedultem hogy haza kellett kiserni a munkahelyemrol,elotte pedig par nappal mintha lebegtem volna,teljesen fasultan neztem a kornyezetemre.Ez a gyogyszer a kozponti idegrenszerre hat ezert vannak nagyon gyakran mellekhatasai.Irja is hogy autot sem szabad vezetni a kezeles alatt.En kidobtam a wc-be es soha tobbet nem kovetek el ilyen hibat.Inkabb nem eszek este hat utan,szobabiciklizek es nem eszek kenyeret,maris van eredmeny.
2008. dec. 3. 20:20
 8/8 anonim válasza:
sziasztok én is szedtem nagyon jo..arra,h összeszükicse a gyorod,de én abba hagytam ,mert ez tényleg durva gyogyszer,mert megbolondulsz töle..rám pl para jött rám amkor egyedül utaztam a metron..nem vagy töle éhes..jol lefogytam..de olyan mint a kábitószer..ne szedd!!
2009. febr. 5. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!