Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Frontinról vélemény? Ki mit...

Frontinról vélemény? Ki mit tapasztalt róla?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 27. 21:26
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nem szedem,lehetetlen tőle tanulni,mondom az utolsó 2 hét kiesett...Aki nem hiszi,tapasztalja meg maga!
2016. ápr. 28. 21:13
 12/23 anonim ***** válasza:
Nem értelek. Nem mi erőltettük rád. Magadtól szedted. Ráadásul tudatában is voltál a hatásával.
2016. ápr. 28. 21:29
 13/23 anonim ***** válasza:
Elhiszem csak nyugodj le. Tudom hogy egy fos ahogy az osszes tobbi ilyen vacak. Egy leallt fuggonek hiszel? En zabaltam ezeket. Volt hogy nagyobb, volt hogy kisebb mennyisegben. Az elozo hozzaszolonak is igaza van. Tovabb kell tudni lepni. A lenyeg hogy te akarod-e? Ha nem akkor a fejunkre is allhatunk. Mi a konkret kerdesed egyaltalan? Azt irod hogy vege es befejezted. Valamiert viszont kiirtad a kerdest. Probalok segiteni. Ha mindig a negativ dolgokat erosited mikor hianyzik, akkor vissza fogsz hozza terni. Ha azt nezed hogy mi a tapasztalat es mi maradt akkor abbol ki lehet indulni. Elozo hozzaszolo jol mondta. Segitseget orvostol nem csak akkor lehet kerni ha gyogyszer kell. Elozo jol mondta, hogy mozdulj ki. En kirandulni jartam elvonas kozben. Akkor is ha rohadtul nem volt kedvem hozza. Mert le akartam allni. Otthon fetrengos, magamat sajnaltato, vilagot vadolo, csaladot szido, parkapcsolatot sirato elvonasokbol jutott boven. Valamiert vissza is estem hamar. Sajnalni nem foglak. Jo volt neked az a par napig tarto burokban eles. Ha nem akkor nem tartott volna napokig. Hasznalni nem szenvedes. Senki sem tenne. Na de amennyivel jobb akkor, pont annyival rosszabb utana. Mi a te reszed abban hogy igy alakult? Mi a reszed abban hogy veget ert a kapcsolatod? Mit akarsz matol maskepp csinalni?=mit tanultal belole? Lehet itt sanyaru sorsokra hivatkozni, de aki a multban el, annak marad a gyogyszer. Amibol egyre tobb kell. A vegen mar nehezebb leallni vele, es ha sikerul meg az alapproblemat is fel kell dolgozni. Nem vitatom hogy lehetnek indokolt esetek akiket csak gyogyszerrel lehet kezelni. Szamomra a fent emlitett eset viszont menekules. (Bocs hogy ekezetek nelkul) lepontozni le lehet nyugodtan en viszont ateltem. Lehet hulyeseget beszelek es veled ez nem tortenhet meg. Szolok viszont hogy elso lepes a tagadas.
2016. ápr. 28. 21:34
 14/23 A kérdező kommentje:

1.A kérdés kíváncsiság volt hogy más miket tapasztalt...Nem azt kérdeztem hogyan tegyem le...

2.A gyógyszer valóban menekülés,azért nem kell...

3.Nem veszem be többet ennyi,honnan tudtam volna hogy nekem is így előre hogy fog hatni?

4.Párkapcsolati,és egyéb tanácsokat sem kértem,se azt hogy mit szedjek,mit ne szedjek!

2016. ápr. 28. 21:43
 15/23 A kérdező kommentje:

"Egy leallt fuggonek hiszel? "

Nem is ismerlek! Csak mondtam hogy sokan rászoknak!

2016. ápr. 28. 21:48
 16/23 A kérdező kommentje:

" Jo volt neked az a par napig tarto burokban eles. Ha nem akkor nem tartott volna napokig. Hasznalni nem szenvedes. Senki sem tenne."

Hát köszönöm! Az élet valóban tanít,de azért én így nem szólnék be! Persze hogy burokban voltam próbáltam feldolgozni... De valamennyire segített,legalább a rosszat valamennyire elfelejtettem...

2016. ápr. 28. 21:57
 17/23 anonim ***** válasza:
Na priviben megkaptam en is, hogy okoskodo vagyok aki befoghatja. A leallt fuggot azert irtam, hogy elhidd nem a levegobe beszelek? Ilyen ember miert tesz fel egyaltalan kerdest? Azt gondolnam a valaszok is erdekelnenek. Valahol azert is irtam le mert tobb ember is olvassa a kerdeseket es ha neked nem is tudok segiteni masnak talan igen. A tapasztalathoz hozza tartozik az is hogy milyen ketenni. Azt szerintem mindenki el tudja kepzelni, hogy a hatasa alatt milyen lenni. En nem megserteni akartalak. Csupan kozolni hogy amig azt varod hogy az emberek itt sajnaljanak addig minden igy marad. Ez is tapasztalat. El kell fogadni, hogy a sajat eletemert en vagyok a felelos. A helyzeteket magamnak teremtem. A kapcsolataimat en iranyitom. A donteseimet en hozom. Ha a gyogyszert beveszem es utana rosszul vagyok az egy hibas dontesemnek a kovetkezmenye. Az elvonas a gyogysuer velejaroja. Errol ujat nem lehet mondani. A kozos ilyen emberekben hogy mindenki a konnyebb utat valasztja. Bevenni a gyogyszert pillanatok alatt lehet. Szembenezni azzal miert is vetted be viszont nehez feladat. Ha valaki a konnyebb utat valasztja azt nem tudom sajnalni. Nyilvan ha valaki napokig hasznalja nem azert teszi mert neki rossz. Ha sokaig hasznalja meg mar azert fogja hogy csak annyira legyen rossz mint a kiindulo allapotban. Mindig le lehet allni. Ha mar tapasztalat:en 8 even at szedtem, egy ido utan napi 5 szem 15mg-os Dormucum volt az alapallapotom. Mikor 4mg frontinon eltem mar mindenki orult hogy honapok ota lealltam. Na de nem tagadom hogy jo volt. Nem lennenek drogfuggok, alkoholistak es egyeb szenvedelybetegek ha az a pillanatnyi allapot nem okozna oromot, biztonsagot, magabiztossagot, nyugalmat... ezzel csak az a baj hogy elmulik. Na de nem kellenek konkret elethelyzetek. Abbol az lenne hogy okoskodok. Ha te abban vagy barki mas megtalalja a beket es az elobb felsorolt erzelmeket akkor a hatas elmultaval az fog hianyozni es ndm maga a kemiai anyag. Visszater a banat, a kisebbrenduseg, a szorongas... barmilyen erzes amit elnyomni akarsz. Azokat kell megvizsgalni. Bevetted a gyogyszert az mar megtortent. Mit tehetsz? Ha sportolsz vagy csak setalsz gyorsabban kiurul. Fogyassz sok folyadekot. Vallald az orvos elott mit tettel. Vagyis a dontesed kovetkezmenyet. Ezzel kezdodik. Rajonni arra mi az az erzelem ami ezt valtotta ki belolem. Amig ezt valaki nem keresi meg es nem tanulja meg kezelni az tehet fogadalmakat de ha ujra ilyen helyzetbe kerul ugyanugy fogja kezelni.
2016. ápr. 28. 22:52
 18/23 anonim ***** válasza:
A ketdesre itt nem lehet majd hasznalhato velemenyt kapni. Vagy olyan fog irni aki epp hasznalja mert menekul. Neki ez a gyogyszer jo. Vagy olyan aki hasznalja es mar nem hat. Neki mar dereng hogy ez fuggoseg. Vagy olyan aki hasznalta es leallt. Az megmondja, hogy egy fos. Vannak persze akik olyan pszichiatria betegsegben szenvednek hogy az eletuk minosege tarthatatlan lenne nelkule. Na de az mas. Azt se tudjuk te melyik stadiumban vagy. Ha elvonasban szar a vilag, ha hatas alatt akkor mit akar itt ez a sok hulye. Mas gyogyszert is szedsz. Ugyhogy te azzal kolcsonhatasban tapasztaltad a Frontint. Ha igy oktatsz itt mindenkit akkor nyilvan tudod mirol beszelsz es kellokeppen joszandeku hogy ha azt irod hogy aki nem hiszi tapasztalja meg. Remelem nem lesz itt egy kerdes sem olyan hatassal senkire hogy egybol kiprobalja es tuladagolja magat csak hogy tanacsot tudjon adni a problemaval azonosulva.
2016. ápr. 28. 23:13
 19/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

De nem azért írtam le a történetem hogy itt sajnáljanak...Abból nekem semmi jó nem származna,mivel itt senki nem ismer...Hanem azért is írtam le ha valaki rákeres lássa milyen hatásai vannak,és ne essen az én hibámba...

A szakítás után próbáltam másban keresni a megnyugvást: próbáltam olvasni,sétáltam,kimentem a természetbe,kerestem a barátaim akik meghallgatnak...Több dolgot is kipróbáltam de egyik sem segített...A sírógörcsök nem múltak el... Végül napok múlva elmentem az orvoshoz elmeséltem neki mi történt,hogy érzem magam ő javasolta a Frontint... Hazamentem bevettem az volt az első dolgom,gondoltam lenyugtat,el is aludtam... A doki is mondta pihenjek sokat...De azért abban segített hogy ne fogjam fel szinte mi történt,mi van körülöttem...Felejteni akartam nagyon kicsit segített,még aludtam addig sem gondolkoztam...Mert volt hogy már öngyilkos is akartam lenni,de mindig meggondoltam magam... De hosszú távon ez nem megoldás rájöttem,hogy hagyom hogy aludjak,és dülöngéljek mint egy részeg...

2016. ápr. 28. 23:27
 20/23 A kérdező kommentje:
18-as! Nem adagoltam túl csak 1-2x...
2016. ápr. 28. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!