Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valaki tapasztalt hasonlót?...

Valaki tapasztalt hasonlót? Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Néha rámjön egy olyan érzés mintha zuhannék. Sajnos nemtudom pontosan leírni az érzést mert csak másodpercekig tart. Azon is gondolkodtam, hogy az eufóriához is tudnám hasonlítani. Tehát egyszercsak rámjön egy ilyen érzés. Olyankor egyből el kell róla terelni a figyelmem. Nagyon bizarr. Ha nem terelem el a figyelmem akkor úgy érzem bele os ragadhatok.. Miután elmúlik (pár másodperc) remeg az egész testem az ijedtségtől. Nemtudom mi ez és azt sem, hogy mi miatt van, de nagyon zavar. Bevallom: Félek is tőle. Egyszer előfordut olyan is, hogy csak gondoltam rá és attól lett ilyen. Olyankor úgy érzem el kell mennem arról a helyről ahol történt. Mindegy, hogy épp mit csinálok, hol vagyok. El kell mennem. De ez lehet azért van, mert jól esik kiszellőztetni a fejem..
2015. dec. 9. 16:55
 1/1 anonim válasza:
Egy pszichológus szerintem tudna segíteni.
2015. dec. 12. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!