SOS! Tapasztalt már valaki hasonlót? Mi lehet ez, nagyon fáj?
Tegnap este semmi bajom nem volt, aztán ma reggel arra ébredtem, hogy fáj a szívemnél, és alig kapok levegőt. Kis idő után átterjedt a fájdalom a lapockám és a vállam felé. Nem tudom pontosan elmondani, hogy milyen érzés, de nagyon rossz. Egyben szúr, feszít, nyom, görcsöl... Az segít, ha a bal oldalamon fekszek, alvás után kicsit jobb is lett, csak sajnos felerősödött a fájdalom. Kaptam fájdalomcsillapítót, az nem használ. Mit lehetne csinálni velem?
Köszönöm előre, 14/l.
Azt elfelejtettem beleírni, hogy alig bírok levegőt venni, csak "pihegek", de mély levegőnél nagyon szúr.
Reggel egy darabig a bal kezem is zsibbadt, szerencsére az elmúlt. Járni is csak görnyedten tudok, fájdalommal jár az is.
Köszönöm!
Köszönöm! Most voltam orvosnál, ráfogta az egészet a stresszre, és nyugtatót írt fel. Reggel óta alig bírok mozogni, nem kapok levegőt, és rohadtul fáj, de nem csinál semmit. Az se érdekelte, hogy magas volt a pulzusom, arról nem is beszélve, hogy még szenvedhetek ezzel a fájdalommal ki tudja meddig.
Mivel a kedves doktornőt nem érdekeltem, ha valaki tud segíteni akkor írjátok meg nyugodtan! Vagy, hogy mivel enyhíthetném, mert a fájdalomcsillapító se hat (még azt se írt fel, pedig tudta, hogy mennyire fáj).
Köszönöm!
szia velem is ez volt fél éve én mentőt hivtam magamra mert egyszerüen minden mozdoluat fájt.
Nekem levegö beszorulásom volt.
De senkinek nem kivábom ezr a fájdalmat. Egy nyujtó moudulatra jött ki az a levegö ás múlt el a fájdalmam. Jobbulást,!
Igen, ez nekem is eszembe jutott, mert mikor bal oldalt fekszem hallom, hogy ott buborékol valami levegővételnél.
Hozzám is majdnem mentőt hívtak, ha tényleg nekem is ez a baj, mint neked volt, remélem hamar elmúlik... Hihetetlen, hogy egy kis rossz helyre szorult levegő milyen nagy fájdalmat tud okozni. Az a baj, hogy én nyújtani se tudok, annyira fáj. Köszi szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!