Miért "hallucinálok"?
Figyelt kérdés
Nem tudom minek nevezzem, nem hallucináció igazából. A lényeg az, hogy összefüggéstelen dolgokat gondolok, és egy pillanatig valós összefüggéseknek tűnnek. Mondok egy példát: lefagyott a gép, és én kivettem a telefonból az akkut, ami nem is mellettem volt ráadásul. Volt még olyan is, hogy fájt a fejem, mert meg voltam fázva, és egy pillanatig úgy gondoltam, hogy erről a nem is tudom melyik rádió adó tehet. Néha szoktak lenni komolyabb, már-már hallucinációnak nevezhető dolgok is. Meredtem kifele az ablakon a buszon, és hirtelen azt hittem, hogy zuhanok, és felugrottam.2016. ápr. 26. 18:07
1/6 anonim válasza:
Hát ez annyira nem is hallucinációnak hangzik. Mindenképp tanácsos lenne elmenned egy pszichológushoz vagy pszichiáterhez,mert ez akár komolyabb probléma is lehet,majd a szakemberek megmondják mi ez,és adnak gyógyszert/ kezelnek,ha szükséges. Hány éves vagy egyébként?
2/6 anonim válasza:
Mindenképp doki sürgősen!!! Ez abszolúte nem normális. Nem akarlak ijesztegetni, mert nem vagyok orvos, lehet a baj komoly is, meg nem is, de ha lehet ezen segíteni, egy próbát megér. Azt nem szabad hagyni hogy súlyosbodjon, kihathat az egész életedre. Most képzeld el, egy munkahelyen milyen problémák adódhatnak ebből, vagy akár az élet más területein. Úgyhogy ne várj, de írd majd meg, mit mondott a doki, mert ilyenről csak egyszer hallottam, egyik szomszédom apukája van így, de ő azóta, amióta műtötték. Hogy mivel, azt nem tudom. Mindenesetre kiváncs vagyok, ez mitől lehet.
3/6 A kérdező kommentje:
Megint volt egy: halkan a nevemet hallottam úgy, hogy egyedül vagyok itthon. Egyébként ezek nem olyanok, hogy igaznak hiszem őket, csak egy hirtelen érzés, ha látok valamit az se jelenik meg élethűen, csak olyan érzés, mint ha láttam volna. Egyértelműen el bírom dönteni, hogy hallucináltam-e.
2016. ápr. 27. 14:41
4/6 A kérdező kommentje:
Amúgy meg mindig is furcsa gyerek voltam :D
2016. ápr. 27. 14:42
5/6 anonim válasza:
Alszol eleget? Nekem alvásmegvonástól voltak ilyenek.
6/6 A kérdező kommentje:
persze, eleget alszok és nyugodtan.
2016. ápr. 30. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!