Úgy érzem az öngyilkosság az egyetlen jó dolog amit tehetek, nem látom a kiutat, hova tovább?
Figyelt kérdés
Sajnos beteg vagyok,nem halálos,de több betegségem is van amik komolyabb kezelést igényelnének,nincs rá pénzem még a szüleimtől függök,de a szüleimat kicsit sem érdeklem,soha nem is érdekeltem igazán.Ezt is annyira nehéz feldolgozni és a szörnyű gyerekkoromat,annyi szorongás alakult ki bennem,aztán volt egy barátom évekig azt hittem vele tlejes lesz az életem,de aztán megcsalt és azóta érzelmi alapon is eszek,annyit híztam és minden kis pénzem az ételre költöm,voltam már bulímiás is,de azt abbahagytam. Tanulnom kellene az egyetemen,de így nem megy,csak telnek a napok az üresség,nem is vagyok szép nő ,sőt inkább vagyok csúnya emiatt barátom se akad sok,bár őket annyira nme hiányolom ,mert sokat csalódtam már. Céltalan az életem,már a szerelmben sem hiszek,nincs miért élnem ,mert a szüleim kb soha nem keresnek,és nem is nagyon szoktak velem beszélgetni ,annyira egyedül vagyok annyira céltalanul nem látom az életem értelmét a célt tényleg sokat godolok arra,hogy miért élek?Miért éljek még,most is olyan mintha nme lennék csak eszek és vagyok.2016. ápr. 25. 20:15
11/12 A kérdező kommentje:
Dehogyis, anyukám is látja és tudja nyilván,hogy mi folyik itt,de nem akar változtatni,már egész kicsiként kérdeztem tőle,hogy ugyan miért nem hagyja ott? Persze,ha felhozok bármi ilyen témát,hogy ez vagy az,hogy fáj nekem,akkor nagyon gyorsan le tud azzal,hoy "felejts el" "ne törődj vele". Persze mintha nem ezt csinálnám évek óta,próbálok nem törődni ezekkel,de aztán eszembe jut és olyan mélyre kerülök lelkileg,sajnos ez nem megodlás,hogy ne gondolj rá.
2016. ápr. 26. 08:12
12/12 anonim válasza:
Értem. Ha nem a szüleidről lenne szó, akkor azt mondanám, hogy szorítsd minimálisra a kapcsolatot velük, de ugye ez most nem lehetséges. Ők, ahogy látom nem fognak változni, ezesetben pedig akkor neked kell változnod. Meg kell találd a módját annak, hogy ezen túltedd magad. Ez nem fog úgy menni, hogy nem gondolsz rá, tenned kell azért, hogy ezt feldolgozd. Próbáld meg kiírni magadból. Írd le mit érzel. Írj levelet anyukádnak,arról amit érzel, de ne add oda neki. Esetleg egy válasz levelet is papírra vethetsz azokkal a gondolatokkal, amiket anyukádtól hallani szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!