Dr. Fodor Bernadett pszichiáterről kinek mi a tapasztalata?
Mi a probléma ezzel a kérdéssel szerinted?
Én még nem jártam nála,de gondolkodom rajta,hogy megkeressem. És hogy könnyebb legyen döntenem,ezért feltettem ezt a kérdést,hátha aki jár hozzá,tud valamilyen véleményről beszámolni. A tájékozódás,informálódás szerintem nem bűn. Nem mindegy szerintem,az ember kinek tálalja ki a legbelsőbb magánéletét,problémáit...
Engem is érdekelne, én is gondolkodom rajta hogy hozzá megyek. :) Szimpatikus volt leírás, kép alapján.
Mi azzal a gond, hogy valaki megtudakolja ezt? Egy igazán jó, szívvel-lélekkel dolgozó szakembert szerintem nem tölti el rossz érzéssel egy ilyen kérdés, ráadásul nincs is mitől félnie. Aki meg nem olyan, nos... Őket nem sajnáljuk azért, ha rosszul érinti a lelküket az igazság. :) Én sem szeretnék időt és pénzt ölni egy rossz szakemberbe, olvasgassatok csak, sajnos olyat is találni dögivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!