Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Barth Ákos pszichiáterről mi...

Barth Ákos pszichiáterről mi a vélemény?

Figyelt kérdés
Jár(t) hozzá valaki terápiára? Használt?

2015. febr. 23. 20:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szia! Én igen és nagyon jófej, csak ajánlani tudom :) Sok sikert a terápiához, bárkihez is mész!
2015. febr. 26. 17:43
 2/17 anonim válasza:

Én jártam. Jó fejnek semmiképp nem nevezném, és őszintén szólva ajánlani se ajánlanám senkinek.

De mivel mindenkinek más válik be, így nyilván van, akinek éppen ő. Csak az biztosan nem én vagyok. :)

2015. máj. 25. 23:36
 3/17 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Megkérdezhetem, hogy mennyi ideig jártál hozzá és miért váltottál?

Köszi és sok sikert a továbbiakban! :)

2015. júl. 7. 23:09
 4/17 Ilona73 válasza:
Nekem segített, amiért mentem azt megoldottuk, teljesen normális volt.
2015. nov. 30. 08:39
 5/17 anonim válasza:
Rendkívül megnyugtató, hiteles személyiség. Jó szakember. Önzetlenül segített telefonon is, amikor még nem is tudhatta biztosan hogy felkeresem. Azóta is mindig számítani lehet rá. Én rendkívül megbízom benne. Csak ajánlani tudom.
2016. márc. 4. 16:59
 6/17 anonim válasza:
A pszichiáterek többsége úgy oszt tanácsot a gyógyszerezésről, hogy nem is ismeri fel, hogy mások életével, egészségével játszik ilyenkor. Engem az általa erőltetett antidepresszáns másfél évre tönkretett, csak nagyon lassan lábaltam ki belőle. Most végre jól vagyok.
2017. dec. 29. 21:06
 7/17 lacispot válasza:

Pánikbeteg vagyok 15 éve, jártam már pár pszichiáternél....

Ákos volt az első aki értelmesen elmondta a betegség lényegét, hátterét, 15 év után most értettem meg, mi is ez az egész.

Nem eröltette a gyógyszert, végül én választottam, jol vagyok, remélem maradok is.

Korrekt jó orvos.

2018. aug. 6. 22:10
 8/17 anonim válasza:
Jártam, és borzalmas, kerüld el
2020. febr. 3. 15:13
 9/17 anonim ***** válasza:
10 percet voltam bent nála és eltette a 15.000 Ft-ot. Lekezelő, más betegéről (név nélkül), de degradálóan beszélt, egyből antidepit írt fel.
2021. jan. 17. 12:44
 10/17 anonim válasza:
Kiváló, megbízható orvos! Semmit sem erőltetett. Évek óta szenvedtem már, amikor végre elég bátorságot gyűjtöttem, hogy segítséget kérjek. Örülök, hogy hozzá fordultam. Bárkinek szívből ajánlom.
2021. febr. 3. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!