Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Barth Ákos pszichiáterről mi...

Barth Ákos pszichiáterről mi a vélemény?

Figyelt kérdés
Jár(t) hozzá valaki terápiára? Használt?

2015. febr. 23. 20:29
1 2
 11/17 manno83 válasza:

Hat éve küszködök szorongásos problémákkal és pánikkal. Ez alatt három pszichiáternél fordultam meg, valódi eredményt csak itt értünk el. Nem az a tutujgatós anyuka típusú pszichiáter, de nekem abból már elegem is volt, sajnálatot kaptam, de eredményt keveset.

Abszolút partnernek tekintett, érthetően mondta el mi probléma, mi miből jön, és milyen megoldások lehetségesek, egyáltalán nem erőltetett semmit. Valódi előrelépés csak itt volt.

2021. márc. 5. 10:10
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem is azzal van baj, hogy nem tutujgatós...
2021. márc. 5. 11:45
 13/17 anonim válasza:

Igen. Én is voltam. Egész konkrétan : időpontegyeztetés után egy órával visszahívott, hogy mégse lesz jó az adott nap, tudnék-e inkább csütörtökön menni. Válaszom: Persze, annál inkább, mivel csütörtökre beszéltük meg a beszélgetést ( én pszichologusként szerettem volna tőle segítséget kérni). Magyarán, már akkor nem volt képben saját magával. Hebegés,habogás, és akkor maradt csütörtök, csak egy órával előbbre hozta.

Megjelentem, pont időben, csengettem, és miután semmi bementem és leültem a várakozóban. Kb. 7-8 perc késéssel kijött, és szemmel láthatóan meglepődve vett észre, és megkérdezte kb., hogy ki vagyok, mit akarok. Miután elmondtam, hogy ki és mi vagyok, visszakérdeztem, hogy meglepem-e a jelenlétemmel? ( próbáltam viccesre venni a figurát ). Mondta, hogy igen, de gyorsan megnézte a naplóját, és benne voltam. Szóval így indítottunk.

Így is folytattuk. Már előttem más is leírta : nagyképű volt, igazából, ami miatt mentem, az nem érdekelte, láthatóan rossz időben érkeztem, és végig nézte az időt a telefonján. kb. 37-38 perc aktív ottlét után határozottan ,, kidobott", a már más által is említett 15 000 forintot a dobozkájába eltette, számlát nem adott, és a végén, miközben kikísért, próbált egy picit jópofizni. Nekem így utólag is az az érzésem, hogy ebben az emberben az empátiának a szikrája sincs jelen, csak a lóvéért, meg még ki tudja miért választotta ezt a szakmát. Az tutti, hogy nem tekinti hivatásának. Ő tipikus igazolása lehet annak, hogy a pszichológusokat olyan alkalmassági tesztnek vessék alá, amely kizárja, hogy patológiás problémákkal élők ( nem állítom ezt róla, de a közömbössége, és nagyívben leszaromsága felveti a gyanút ) vájkáljanak, más lelki gondok miatt segítségre szoruló emberek pszichéjében, és pénztárcájában. Kb. röviden ennyi. Határozottan állítom, hogy hozzá nem szabad fordulni. Üdv mindenkinek.

2021. júl. 1. 23:16
 14/17 anonim válasza:
Nem ajánlom...arrogáns, lekezelő, de időnként azért jópofizó. Az időpontokat rendszeresen elfelejti/ utolsó pillanatban lemondja, kínosan érzed magad bent, mert láthatóan nem figyel arra amit mondasz (visszakérdezett olyanra amit előtte mondtam el).Feltesz egy kérdést, de a válasz közben kimegy/félbeszakít, és utána már nem érdekli mibe kezdtél bele. Már 1-2 mondatodból eldönti mi a bajod, és utána fölényesen kommunikál. Ha kételyekkel mész csak erősíteni fogja azokat, pont az ellenkezőjét éri el, mint amit kéne neki.
2021. okt. 12. 22:08
 15/17 anonim válasza:
Nekem sokat segített, csak ajánlani tudom én is!
2022. febr. 18. 22:51
 16/17 AnnaJan válasza:
Én is nagyot csalódtam benne. Ő nem pszichoterapeuta (képzés szerint), tehát egy terápiára nem is kellene, hogy vállalkozzon, mert nem is alkalmas rá, nincs is meg a tudása hozzá, én úgy tudom. Ő pszichiáter csak, tehát a gyógyszerek felírásához ért, ennyi. Lelki segítőként csúfosan elbukott nálam, és sajnálom, hogy nem hagytam ott előbb (8 hónapig jártam hozzá). Az az érzésem, hogy nem képes igazán mély összefüggéseket meglátni. Én is egyetértek azokkal a hozzászólókkal, mely szerint könnyen ítélkezik, sőt még talán lenéző is lehet, még akkor is, ha szép eredményeket ér el az ember. Ő szerintem gyógyszerek felírására való, ennyi.
2023. febr. 8. 14:02
 17/17 anonim válasza:
Én is régóta járok hozzá és szerintem nagyon jó szakember, ami van problémám, segít megoldani újra és újra. Nagyon segítőkész és kedves. Támogató és megbízok benne. Abszolút hasznosnak tartom a segítségét. Egyszerre őszinte és rugalmas szakember. Nagyon empatikus.
2023. márc. 7. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!