Eger környékén olyan pszichiáter aki nem küld terápiára?
21/L
szükségem lenne a nyugtatókra; bpd, bipó, szocfób +még pár marhaság. (szóval megkaptam a "semmi baja a tagnak, csak legyen vmi neve annak, hogy unatkozik" diagnózisokat) utolsó diagnózisfelvétel több, mint 1.5 éve volt, azóta nem voltam dokinál.
nem akarok terápiára menni, 6 évig jártam nem ért semmit, időpazarlás +nem tudok egyedül menni (pánikbetegség miatt) és senki nem ér rá engem kísérgetni. de kell a gyógyszer, mert így nem bírok elmenni még boltba sem, vagy megnézni a postaládát, nyilván környezet nem tolerálja.
ha amnézisben szerepel anorexia, akkor fognak méregetni? eddig nem tették, de 162/40-el beküldtek kórházba. most 48 vagyok de vissza akarok fogyni, szerintetek megint beküldenek, ha elérem? mert akkor inkább szenvedek, de nem akarok ilyen disznó maradni
Válaszokat előre is köszönöm a gyökereknek is, mert legalább elolvastak. puszi
Jó lenne, ha meghatároznád, kiket tekintesz "gyökereknek".
Minden bizonnyal azokat, akik nem értenek veled egyet.
.
Gondolod, találsz olyan pszichiátert, aki rendelésed alapján felírja a kivánt gyógyszereket neked?
Ha igen, akkor az nem pszichiáter, hanem sarlatán.
.
"...de nem akarok ilyen disznó maradni"
Tényleg túlsúlyos vagy. Olyannyira, hogy az agyszövet helyett zsírszövet van az "emeleten".
Kedves Kérdező!
Értem, hogy szükséged van a gyógyszerekre. Terápiára viszont azért küldenek, hogy ha beválik, akkor gyógyszerek nélkül is teljes életet tudj élni. Ha 6 év alatt nem segített a terápia, akkor rossz módszert választottak, ezt a
folyt. köv.
ezt a terapeutának észre kellett volna vennie. Törekedj arra te is, hogy teljes életed legyen!
A kilóidról. Nem vagy egy dagadt disznó. Testképzavarod van. Szerinted kinek kell olyan nő, akinek a teste úgy néz ki, (márpedig 40 kilósan úgy néz ki), mint egy gyerek teste. Se mell, se fenék, menstruációról meg ne is nagyon álmodozzunk. De még csak úgy se, mert egy 40 kilós gyerek teste aranyosan izmos is. Elmondjam, kinek? A pedofiloknak. Vagy még annak se.
Nyilván szükséged van terápiára, ezt be kellene látnod. Tegyél a szebb jövőért! Kérlek nézd meg a linkeket, sokat nem veszítesz vele!
3-as!nagyon jók az ajánlott videók!
Akinek ez nem nyitja fel a szemét,az .... :(
Kedves Kérdező. 21 éves vagy. 6 éve vergődsz (?).
Miért is? 15 évesen kezdted.
Ne akarj visszafogyni, mert ha igy folytatod, egyenes ut vezet a temetőbe :(
A tested roppant érzékeny, és egymásra épülő folyamatok kapcsán óramüszerüen müködik.
Ha hagyod müködni! Ha állandóan belekotorsz, az egész összeomlik :(
Keresd meg magadban, hogy mi volt az a helyzet, vagy szituáció, ami kiváltotta Belőled ezeket az érzéseket, aminek folytán itt tartasz ahol :(
15 év körüli lehettél.
Nem vezet sehová amit csinálsz :( szeresd magad annyira, hogy nem fordulsz magad ellen! 40 kg-ra lefogyva ne csodálkozz, hogy kórházba kerültél. Örülj, hogy már legaább 48 vagy. A lelkedet tedd rendbe, ne a sulyoddal foglalkozzál. Elszalad melletted az élet, anélkül, hogy éltél volna :( Megéld az életet, a mindennapok szépségét.
ez mindennél fontosabb.
A csontvázmacákat meg felejtsd el :( testképzavaros beteg emberek :(
Én amondó vagyok, hogy kéne keresni egy másik terapeutát. Aztán normális esetben 2-3 hónap után már érezned kéne legalább egy kis javulást. Ha ez nem történik meg, akkor váltani kell. Én is most mondtam azt 6 hónap után, hogy többet nem megyek, mert nem volt értelme.
1: Azért elég sok ilyen pszichiáter van... Sőt, eddig voltam négy-ötnél és ezek közül jó, ha egy olyan volt, aki komolyan foglalkozott velem. A többinek vagy én mondtam meg, hogy mit írjon fel, vagy ő találta ki (mert pénzt kapott az adott gyógyszergyártól) hasraütésszerűen amit felírt.
Hülyeség ennyire gyógyszer ellenesnek lenni.A terápia sem csodaszer.Vannak betegségek amiben inkább terápia van amiben inkább gyógyszer a hatásosabb.
Pszihiáter akaratodon kivül nem fog terápiára küldeni,felnőtt ember vagy,pánikbetegségre,bpd-re stb vannak gyógyszerek.
A testképzavarodon persze gyógyszer nem fog segíteni ez igaz.
Köszi a hozzászólásokat! Bocsánatot kérek, csak így utólag vettem észre, hogy nem a legudvariasabban tettem fel a kérdést. Kedves, megértő pszichiátert keresek, aki nem akarja rögvest tovább szaggatni a sebeimet.
A terápiával kapcsolatban sok rossz emlékem van + pánikbeteg vagyok és sajnos emiatt nem tudok járni, ezért időre van szükségem ahhoz, hogy újra belevágjak! Amíg nem bírok a postaládáig sem elmenni, drasztikusabb és gyors segítségre van szükség. Ezt pedig tapasztalatom szerint csak gyógyszerekkel lehet elérni :c
nem 15 évesen kezdődött, 6 évesen is jártam gyerekpszichológushoz, de folytonos terápiára komoly diagnózisfelvétellel csak 6 évvel ezelőtt került sor. pontosan tudom miért vagyok beteg, ezen már túlvagyok/túlvagyunk de sajnos nem oldotta meg problémát, ez a terapeutának segítség nem nekem.
# 9: 21 éves koromban jártam pszichiáternél, aki gyógyszert írt fel (szorongás, pánikbetegség, súlyos depresszió). Én mondjuk eljártam terápiára is, de csak rövidterápia volt. Átmenetileg rendeződött az életem, de hosszú távon újra visszatértek a problémák, a korábbinál SOKKAL súlyosabb formában.
Harmincas éveim végén találtam egy nagyon jó pszichológust, aki pár alkalom után már kihozott a mélypontról (gyógyszer nélkül), és 3 évnyi terápiával teljesen helyretett. Sokkal többet ért, mint bármilyen gyógyszer. A terápia sebeket szaggat, igen. De ha ez nem történik meg, akkor belülről emészt fel fokozatosan, és egy idő után újra a gödör legalján találhatod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!