Pánikbeteg vagyok?
Szivritmus zavarom van es tortent egy csaladi tragedia ami miatt ideges voltam es ramjott a szivritmuszavar amire pedig rapanikoltam es azota eltelt mar fel ev.Az a baj hogy kenyzergondolataimvannak .CSak itthon erzem magam biztonsagban es ha mashol vagyok lehet az 500 meterre az otthontol mar a halal jar a fejemben es hoyg rosszul leszek vagy mi lesz ha ramjon a szivritmus zavar es rapanikoloke s nemtudom kezelni a helyzetet.Nem egyszeru de nyilvan tudom ,hogy sajat magam tudom meggyogyitani viszont eleg neheznek erzem.Voltam pszichologusnal is aki felirt 0.25 os frontint de nem igazan merem beszedni pedig mar mas megoldast nem latok.NEm akarok meghulyulni mert idaig semmi ilyen problemam nem volt de most ugy erzem keves vagyok ahhoz ,hogy megoldjamVannak jobb napokd e van hogy borzaszto.Fel eve nem dolgozom hazakoltoztem kulfoldrol nics bevetel nincs baratnom sem sikerelmenyem.Van akikkel beszelgetek .
Egyszer 10 eve tortent velem ,hogy panikbeteg lettem de akkor egy szerelemnek koszonhetoen fel ev alatt lekuzdottem gyogyszer nelkul.Kerem csak azok irjanak akik erdemben tudnak segiteni igy is eleg problemam van
Koszonom
?
Valószinű az vagy!
Sajnos nekem is ilyen tüneteim voltak.Most egy kicsit nyugisabb a helyzet.Megtanultam kezelni valahogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!