Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Panikbeteg vagyok?

Panikbeteg vagyok?

Figyelt kérdés
Tegnap este az tortent(mar nem eloszor), hogy nagyon rosszul ereztem magam, olyan volt, mintha mindajrt meghalnek. Rendesen halalfelemem volt. Azt ereztem, hogy agyverezst vagy szivrohamot fogok kapni. Remegtek a labaim, legzesi nehezsegeim voltak, fajdalmat ereztem a hatamban. Probaltam arcot mosni, zacskoba lelegezni, de nem segitett. Aztan nagyjabol fel ora eltetltevel elmult es kutya bajom. Ez vajon "csak" panikbetegseg, vagy egyszer tenyleg feldobom a tappancsom?
2016. febr. 13. 19:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindenképpen el kell menni az orvoshoz, csináltatni egy teljes belgyógyászati kivizsgálást, amennyiben mindent rendben találtak, akkor pánikrohamod volt.
2016. febr. 13. 19:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Lappang benned az influenza vírusa.
2016. febr. 13. 20:15
 3/4 A kérdező kommentje:
A belgyogyaszatnak mi koze lehet ehhez?
2016. febr. 13. 22:22
 4/4 anonim ***** válasza:
A belgyógyászaton vizsgálják ki, hogy nincs-e valamilyen, pl. szívproblémád.
2016. febr. 14. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!