Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi bajom? Mit kellene tennem...

Mi bajom? Mit kellene tennem és miért történik ez?

Figyelt kérdés
Mostanában érzelmileg kissé összezuhantam. Nem vagyok egy érzékeny ember, de az elmúlt hetekben gyakran, szinte naponta előfordult hogy kisebb dolgok miatt is elbőgtem magam és nem is nagyon tudtam abbahagyni. Társaságban elég kellemetlen élmény. Kilátástalannak érzem a jővőt magamat pedig eredménytelennek, annak ellenére hogy ez nincs így. A családomban (18 vagyok) sem alakulnak jól a dolgok már egészen kis korom óta, de ezt jól viseltem ezidáig.

2016. ápr. 20. 21:44
 1/1 anonim ***** válasza:

Eddig sem viselted jól, csak nem tudatosultak benned a dolgok. Elfojtottál mindent, nem élted meg a saját érzéseidet, és valószínűleg mostanra halmozódtak fel benned annyira a dolgok, hogy már nem tudod tovább ugyanezt csinálni, előjön belőled minden.

Ha megvizsgálod a saját érzéseidet, tisztába jössz azzal, hogy mik azok a dolgok, amik igazán bántanak, és ezeket fel tudod dolgozni (akár úgy, hogy kisírod magad, megbeszéled mással, megoldást keresel és elkezdesz dolgozni rajta stb.), akkor az el fog múlni, hogy mindenféle apróságon elsírod magad.

2016. ápr. 21. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!