Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az normális, hogy nem tudok...

Az normális, hogy nem tudok aludni?

Figyelt kérdés
Szombat óta nem aludtam,pedig próbáltam,nem tudok aludni..mitől lehet? (fáradt vagyok,de aludni nem tudok,nem kapcsol ki az agyam)

2016. ápr. 20. 02:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Tuti, hogy nem normális.

Hova Noctist próbáld ki, nekem hasonló helyzetben segített.

MagneB6Álom egyáltalán semmit nem ért nekem.

2016. ápr. 20. 03:16
 2/12 anonim ***** válasza:
A MagneB6 nálam álmatlanságot okozott. Pedig nem is azért szedtem...
2016. ápr. 20. 15:40
 3/12 anonim ***** válasza:
Akkor már hallucinálnod kéne.
2016. ápr. 20. 18:43
 4/12 A kérdező kommentje:
Kezdek bekattanni...
2016. ápr. 21. 07:25
 5/12 anonim ***** válasza:

Te is tudod, h egyáltalán nem egészséges.

Valami stressz, vagy sokk állhat a háttérben.

Mennyi idős vagy? Szüleid tudnak róla? Altatóval is próbálkoztál? (persze nem.marokszámra, de most a hétvégén érdemes lenne azzal ha esetleg sokat aludnál egynem azzal se lenne baj, csak szüleid tudjanak róla ha Velük élsz,vagy más akivel, h most egy napig ne akarjanak felkelteni. Esetleg vasárnap délutánra állítsd be az órát. (és lefekvés előtt ne nagyon igyál sokat 😃)

2016. ápr. 22. 10:01
 6/12 A kérdező kommentje:
14 vagyok,mondtam anyáméknak de nem foglalkoznak vele,nappal a suliban órákon elalszok,5-10 percre,de ha hazaérek délután,addigra nem vagyok álmos de hullafáradt vagyok,nem tudom mitől van...
2016. ápr. 23. 11:39
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem. Menj el pszichiátriára. Lehet kezdődő skizofrénia is akár.
2016. ápr. 24. 19:54
 8/12 A kérdező kommentje:
Lehet,családban van már 1-2 beteg
2016. ápr. 25. 01:40
 9/12 anonim válasza:
Aludtál már azóta? Vannak elméletek, amik szerint az intelligensebb emberek nehezebben alszanak el, mivel az agyuk még nem kapcsol ki, foglalkoztatják őket a gondolataik stb. Ez csak egy feltételezés volt, tudom, nem normális dolog, hogy már kb. öt napja nem aludtál...Nálam ez a nem alvás dolog akkor szokott kijönni, mikor nagyon kipihent vagyok...Ez lehet akár nyári, vagy akár téli szünetben is...Bár akkor általában azért maradok fent sokáig, mert fent akarok :D De hétközben már általában tíz órakor alszok :D
2016. ápr. 25. 19:12
 10/12 anonim ***** válasza:
Nagyon indiszkrét ha megkérdem, h milyen fordult elő a családodban?
2016. ápr. 25. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!