A kineziológiáról mi a tapasztalatod? Mi történik a kineziológusnál? Segít?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 14. 14:59
11/17 anonim válasza:
Most ezért legyen alkoholista ?
12/17 anonim válasza:
Hallottál már a víz nevű folyadékról, kedves utolsó? Tudod, ami a tested 60%-a. A mai ember gyalázatosan dehidratált, s ennek következtében a sejtek közötti kommunkáció nem megfelelő.
14/17 anonim válasza:
Ha hiszel benne, akkor meggyógyít - de ugyanez vonatkozik a többi hasonló, hiten alapuló "gyógymódra" is!
15/17 anonim válasza:
Így van.
Csonttörést, rákot, magas vérnyomást, gyomorfekélyt, egy szóval mindent meggyógyít seperc alatt. Nem is tudom az a sok hülye minek jár orvoshoz, meg kórházba.
16/17 anonim válasza:
Pakson voltam kineziológusnál, mert súlyos-, életveszélyes balesetet követően bíztunk benne - segíthet a trauma feldolgozásában. Nem tette. 10.000 ft-unkba került (1999-ben). Nekünk ez nem volt "olcsó", és ráadásul semmit nem segített. Szinte elolvasta, majd elmondta saját szavaival amit a zárójelentésemben olvasott.
A pénzt - persze - volt képe elkérni, sőt véleménye szerint ez "kedvezményes" munka volt :(
17/17 Julia1023 válasza:
Szia èn már voltam ès nagyon sokat segített jobb lett utána èn ajánlom!!!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!