Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A pszichés izzadást nem...

A pszichés izzadást nem érzékelni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lelki problémáim vannak, amik miatt nagyon szorongok és egyre fokozottabban verejtékezem is. Gyakran mondják, amikor beérek egy terembe, hogy szellőztessünk. Kerülnek az emberek, vagy ha szembetalálkoznak velem törölgetik az orrukat és én rendkívül rosszuk érzem magam emiatt. Szerintem büdös vagyok. A metrón és villamoson is, ha felszállok mások az orrukhoz nyúlnak és egyből a hónaljukat vizslatják. Én ha megszagolom magam, mindig az adott stiftet vagy deót érzékelem, amit magamra kenek és persze minden nap zuhanyzom és tisztálkodom. Ezért is vagyok megdöbbenve. Lehetséges, hogy nem érzem a saját szagomat? Segítsetek! Ha lehet, ne trollkodjatok. Köszi!

#lélek #szorongás #izzadás #pánik #pszichés izzadás
2016. ápr. 13. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi innen nem érezzük. Kérdezz meg egy kívülálló ismerősödet. Lehet, csak beképzeled ezeket a dogokat
2016. ápr. 13. 19:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia, az ember a saját "szagát" sokkal kevésbé érzékeli, mint mások, ez tény. Az izzadás nagyon is lehet pszichés alapon, de ez majd idővel jobb lesz, ha Te is jobban leszel. Addig nem tudsz mást csinálni, mint gyakran tisztálkodni, és kikísérletezni, hogy melyik dezodor/stift fedi el a legjobban.
2016. ápr. 14. 11:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekem úgy tûnik, hogy semmivel nem lehet ezt eltûntetni.
2016. ápr. 14. 16:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Az,hogy ezzel foglalkozol,csak növeli a szorongásod és az izzadást is.Tudatositanod kell magadban hogy megteszel mindent,nem vagy ápolatlan,sem igénytelen.Akik olyan ismerőseid vagy bárátok,azoknak emlitsd meg,hogy problémád van,és az váltja ki ezt a nagyfokú verejtékezést(egyúttal többeket kérdezz meg hogy mennyire "szaglasz",ha egyáltalán,de legyenek őszinték!),idegenekkel meg pont ebben e lelkiállapotban nem kellene foglalkoznod!

Nekem nincs ilyesmi gondom,de a húgomnak autis a kicsije,és sajnos legtöbbször idegenek között "produkál" tüneteket.Elég durvákat.Az elején még ő is kellemetlenül érezte magát,aztán rájött hogy ki a fenét érdekelnek az idegenek???A helyzetet ők sem tudnák jobban megoldani!Tőlük is elhúzódnak pl a villamoson de a húgom azt szokta mondani hogy jobb is,nagyon helye van a gyerekkel mig a többiek heringként ácsorognak.Fogd fel igy.Nem tehetsz róla de dolgozol rajta hogy jobb legyen.És ehhez senkinek semmi köze 😊

2016. ápr. 28. 07:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :))))
2016. máj. 23. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!