Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kicsi EQ mit jelent?

Kicsi EQ mit jelent?

Figyelt kérdés

30 alatt van, pontosan 23. Ez rossznak számít?

Pontosan ez mit árul el rólam?

2016. ápr. 8. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
nem tudjuk hol mérted, nincs egységes pontszámozása, egyébként érzelmi intelligenciát jelent, kb. azt méri mennyire vagy empatikus.
2016. ápr. 8. 15:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Alacsony érzelmi intelligenciát, tehát azt, hogy nehezen veszed észre mások érzelmeit az arckifejezéseik alapján és ha észre is veszed, nem érzel késztetést, hogy reagálj rá.

Nem tudom, hogy milyen teszttel vagy milyen skála szerint jött ez ki, nekem anno pszichomókus csinálta és elég alacsony eredményt kaptam (ami egyébként tükrözi a valóságot).

2016. ápr. 15. 22:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Szerintem nálam is tükrözi a valóságot, észreveszem az érzelmeket, de nem igazán érdekelnek.
2016. ápr. 16. 13:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Na nálam is ez van. Ha pl. valaki rám mosolyog, csak azért mosolygok vissza, mert kiskoromban megtanították, hogy vissza kell. De ez még a kisebbik rossz, mert tanulható, egyszerűen lemásolom, hogy a többiek hogy csinálják. Viszont ha valaki szomorú vagy sír, nem érzek késztetést rá, hogy vigasztaljam. Azt sem tudom, hogy kell. Ha pedig valaki meg van sértve vagy ilyesmi és erre célozgat, azt általában észre sem veszem.
2016. ápr. 16. 17:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Én is ilyen vagyok, vigasztalni sem szoktam, mert nem látom értelmét, úgysem tudnám "Jól".
2016. ápr. 16. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!