Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit érez, mennyi idő alatt...

Mit érez, mennyi idő alatt hal meg az aki elvágja az ereit?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 20:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
14%
Ez nem a horror háza, ott érdeklődjél!
2010. ápr. 5. 20:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen fájdalmas dolog, és elég sokáig tart. Ha meg rosszul sikerül, akkor nem hal meg, csak a keze bénul meg véglegesen töle.
2010. ápr. 5. 20:56
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A magas adrenalinszint miatt valószínűleg nem érez fájdalmat, max. azt érzi, hogy folyik ki belőle a meleg vér, de lehet, hogy azt sem. Úgy tudom, hogy elég sokáig (fél-egy óra) eltart mire az illető meghal, persze az is lehet, hogy előtte elájul, hiszen már alig van vére és ott van még az erős sokkhatás is.
2010. ápr. 5. 20:57
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom még nem vágtam el ergo nem haltam meg:)) A túl világon érdeklődj majd:DDD
2010. ápr. 5. 20:58
 5/12 anonim ***** válasza:
82%

Semmit nem érez, mert 1-2 perc alatt olyan mennyiségű vért veszít, hogy sokkot kap, cselekvésképtelenné válik, és annyi neki. Ha csak megijeszteni akarja a környezetét, akkor is borítékolva a tragédia.

Amúgy gyenge jellem az ilyen, az életet élni kell, mert azért kaptuk, a problémákat meg megoldani, mert azért vannak.

2010. ápr. 5. 20:58
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

nem éri meg kipróbálni, mert nagyon fájdalmas.

én már próbáltam második vágásnál már szédültem, és kb az áulás kerülgetett, tiszta sápadt lettem, és láttam h folyik ki a vér csak még rosszabb

na és utána a gyógyulás, már sose lesz olyan mint eddig, ha írok vele fáj, nem tudok vele nehezett cipelni, szal alig tudom rendesen használni

szal ne akard megtudni, nem jó az:)

2010. ápr. 5. 20:59
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Elbénul az idegrendszere és nem tudja mozgatni a kezeit,vagy rezegni fog a keze.
2010. ápr. 5. 20:59
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ, hogyan vágja el. Amennyiben keresztbe, például a csuklón, úgy lassabban vérez el, de hogyha hosszában -ez a ritkább, az ér vonalán végig- akkor gyorsabban, de még így is sokáig fáj, és a tudatánál van. Remélem a kérdező nem akarja eldobni az életét.
2010. ápr. 5. 21:02
 9/12 A kérdező kommentje:
nem,nem rólam van szó
2010. ápr. 5. 21:03
 10/12 Zack ***** válasza:
76%
Csak attól szabad öngyilkossághoz tanácsot kérni, akinek már sikerült!
2010. ápr. 5. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!